Jouw selectie
Geen filters geselecteerd
Planthoogte
Standplaats
Geschikt voor huisdieren
Locatie
Prijs

Droom jij over een urban jungle, maar ben je niet zo goed met groen? Pokon Powerplanten laten jou weten wanneer ze wel wat aandacht kunnen gebruiken. Met de verzorgingsapp, watermeter en voedingskegels wordt de verzorging appeltje eitje!

Bedoelde je soms:
Ga naar pagina:

 

Pokon Powerplanten kopen

Pokon Powerplanten zijn sterke, groene kamerplanten die het jou laten weten wanneer ze wel wat aandacht kunnen gebruiken. 

Onze Powerplanten

Het Pokon Powerplanten assortiment bestaat uit de populairste kamerplanten van dit moment, zoals de Strelitzia, Yucca en Bananenplant. Iedere Pokon Powerplant wordt geleverd met een Pokon Watermeter en Pokon Kamerplanten Voedingskegels. De watermeter kleurt wit zodra jouw plant weer water nodig heeft. De voedingskegels voorzien jouw plant van minimaal 6 maanden voeding. 

Vergeet niet na aankoop jouw plant in de Pokon Verzorgingsapp te registreren. Zo ontvang je berichtjes op jouw telefoon, iPad of smartwatch wanneer jouw plant water, voeding of een nieuwe pot nodig heeft. Zo kan het niet meer mis gaan!

 

Kant-en-Klare Powerplant

Geen zin in geknoei met potgrond? Maak gebruik van onze oppotservice! Hoe werkt dit? Kies bij het bestellen van je Powerplant voor een plant in pot combinatie. Je Powerplant wordt dan voor jou opgepot met Pokon Hydrokorrels en een plantspecifieke Pokon Potgrond voor de beste start. Je plant wordt kant-en-klaar geleverd door PostNL, zo hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met het zoeken van een leuk plekje in je interieur!