Tips
Is jouw gazon vitaal?
Krijgt het gazon niet genoeg aandacht, dan kunnen er problemen ontstaan....
Nieuws
Nieuw: Pokon Bio Gazonmest
Deze biologische gazonmest kun je het hele jaar gebruiken om je gazon e...
Inspiratie
Moderne tuin met gazon
Want heb jij al een gazon of zou je er 1 willen zaaien? En hoe houd je e...
Tips & Tricks
Mos in je gazon verwijderen
Je gazon herstellen

Alles over gazon

Wil jij iedereen imponeren met jouw mooie gazon? Volg onze tips en adviezen en wordt zelf de gazonexpert in jouw buurt! Wij helpen jou op weg naar een egaal en frisgroen gazonnetje. Van bemesten tot reparatie, je vindt hier alles over het gazon!

Het najaar staat centraal voor een aantal gazonklussen:

Nieuw: Pokon Bio Gazonmest

Nieuw in de winkels dit jaar is Pokon Bio Gazonmest. Deze biologische gazonmest kun je het hele jaar gebruiken om je gazon er picobello uit te laten zien. Voor ieder formaat gazon is er een bijpassende verpakking (van 15m2 tot 250m2). De toevoeging van Pokon Plantversterker zorgt voor steviger gras dat beter bestand is tegen droogte en ziektes. Daarnaast zal het gras mooier rechtop staan waardoor het beter te maaien blijft, ook als het wat langer is.

Prijzenfestival

Koop je een verpakking Pokon Bio Gazonmest, dan maak je kans op fantastische prijzen zoals een Gardena robotmaaier. Klik hier voor meer informatie over deze winactie.

nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.