Juridisch
Heb je verder nog vragen over onze voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op via de klantenservice
Juridisch

Retourvoorwaarden

Is (een deel van jouw) bestelling helaas niet naar wens? Dan heb je vanaf het moment dat je jouw bestelling ontvangt, 14 dagen de tijd om je artikel als retour te melden. Dit kan via: 

Na het aanmelden van je retour, heb je 14 dagen de tijd om het artikel naar ons op te sturen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Let op: de artikelen moeten ongeopend/niet gebruikt zijn.

Pokon Powerplant of Pokon Aaltjes kunnen helaas niet geretourneerd worden. Planten zijn levende goederen en kunnen na heen en weer transport + kort verblijf in jouw woning schade op lopen. Deze schade kan direct zichtbaar zijn, maar ook pas later uiten. Hierdoor kunnen wij deze Pokon Powerplant niet meer met dezelfde kwaliteitsgarantie verkopen. Pokon Aaltjes dienen gekoeld bewaard te worden en kunnen maar een aantal dagen zonder koeling. Tijdens een ongekoelde heen en weer reis zullen helaas teveel aaltjes sterven en kunnen wij het product niet opnieuw meer verkopen.

Ben je niet tevreden met je aankoop? Neem dan contact met ons op via: 

Pokon Powerplanten zijn sterke, kwalitatieve planten. Op iedere plant geven wij daarom 3 maanden Pokon Groeigarantie. Dit betekent dat als je plant ondanks al onze tips & tools binnen 3 maanden het niet goed doet, je van ons een nieuwe plant krijgt.