Groene tips in jouw mailbox

Ja, ik plant een gratis boom!

Wil jij aan de slag met groen in je tuin, op je balkon of in huis? Maar weet je niet hoe je dit precies moet aanpakken? Wanneer heeft jouw kamerplant nu eigenlijk een nieuwe pot nodig? Wanneer is het tijd om voor te zaaien in je moestuin? Is plantenvoeding nodig en hoe voorkom je mos in je gazon?
Wij delen graag gratis onze tips en inspiratie via de nieuwsbrief met jou! Schrijf je in en omdat wij zo blij zijn dat jij je bezig wilt houden met groen, planten wij een boom namens jou!

Wat houdt de Pokon Bomenplantactie in?

Onze ambitie is om Nederland te vergroenen. Daarom inspireren wij graag iedereen om lekker aan de slag te gaan met groen in de tuin, op het balkon en in huis. #groendoetjegoed Als dank voor iedere inschrijving planten wij daarom een boom of een struik. 1 december 2023 kijken we hoeveel nieuwsbriefabonnees zich vanaf 1 januari hebben aangemeld en dat is het aantal (maximaal 10.000) bomen en planten dat wij gaan poten.


De teller staat nu op: 9141.

Laatste keer geüpdatet: 18-09-2023 16:05 uur

Op naar 10.000 bomen!

Wij geloven net als Meer Bomen Nu dat bomen planten een oplossing kan zijn om klimaatverandering tegen te houden (CO2 opslag) en de biodiversiteit te verhogen. En we hebben snel meer bomen nodig in Nederland. Meer Bomen Nu verplaatst jonge zaailingen en stekken (opschot) van kansarme naar kansrijke plekken. Opschot dat op de ene plek ongewenst is, wil een ander juist graag planten. Een mooi initiatief dat samenwerkt met bosbeheerders, groenwerkers, gemeenten en hoveniers. Namens Pokon doneren wij 1 euro per plant of struik aan Meer Bomen Nu en helpen met de aanplant. 

Wil jij Meer Bomen Nu helpen met het aanplanten of wil je extra bomen en planten doneren? Geef je hier op!