Tips
Zelf kruiden kweken: tips & inspiratie
Het kweken van eigen kruiden is niet alleen leuker, maar ook nog eens ge...
Blog
Aubergines kweken in de moestuin
Wist je dat je prima aubergines kan kweken zonder kas? Floor legt uit ho...
Inspiratie
Nieuw: moestuinvideo's
Floor vertelt alles in nieuwe moestuinvideo's.
Tips & Tricks
Druiven voeden
Zaden kweken in vermiculiet

Voed je moestuin

Zijn je groenten en kruiden lekker een het groeien in de moestuin? Voor dat je kunt genieten van je eigen gekweekte vitaminen, kun je ze helpen om nog iets groter te groeien. Met moestuinvoeding blijven je moestuinplanten sterk, gezond en krijg je nog meer vruchten.

Voeding voor in een moestuinbak of volle grond

Als je groenten en kruiden in een moestuinbak staan of wanneer je hebt gekweekt in de volle grond, kun je het beste Pokon Moestuin Voeding geven. Dit zijn korrels die je eenvoudig strooit.

Voeding voor moestuinplanten in pot

Kweek je een moestuinplant in pot? Dan zijn vloeibare voeding en voedingskegels ideaal voor jou om te gebruiken. De kegels geven voor 120 dagen voeding af. De vloeibare voeding geef je een keer per week. Net wat jij handig vindt!

Zelf kweken is veel leuker

Zelf je groenten, kruiden en fruit kweken is echt veel leuker. Bovendien is het veel gezonder. Eén van de belangrijkste redenen om zelf te kweken, is dat je zeker weet dat je eten onbespoten is. Dan is het wel zo fijn om te weten dat alle Pokon verzorgingsproducten die te maken hebben met eten uit eigen tuin, voldoen aan de Europese norm voor biologische land- en tuinbouw. Dit betekent dat zowel de potgronden als de meststoffen voldoen aan deze strenge Europese normen. Je kunt dus veilig snoepen uit je moestuin!

nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.