Gazon in de zomer

Vanaf april tot en met augustus is het vaak zonniger weer, waardoor je vaker over het gazon loopt en het gazon ook vaker maait. Je gazon heeft hierdoor in de zomer een ander soort bemesting nodig dan in het voorjaar of najaar. Om de mooie groene kleur en vitaliteit van je gazon te behouden, strooi je in de zomermaanden 1 a 2 keer gazonmest. Wij adviseren hiervoor Pokon Bio Gazonmest of Pokon Gazonmest met Kalk 3-in-1.

Pokon Bio Gazonmest

Pokon Bio Gazonmest is een biologische gazonmest die je het hele jaar kunt gebruiken om een supergroen gazon te krijgen. Deze biologische gazonmest kun je in het voorjaar en in het najaar combineren met Pokon Bio Kalk.

Pokon Gazonmest met Kalk 3-in-1

Pokon Gazonmest met Kalk 3-in-1 is een organisch minerale voeding. Deze meststof is het hele jaar te gebruiken. Maar deze gazonmest is extra handig voor in het voor- en najaar, want je strooit tegelijkertijd voeding, kalk en Pokon Plantversterker. Apart kalk kopen en strooien is dus niet meer nodig!

Je bemest je gazon hetzelfde jaar nog 1 keer in het najaar. Daarna bemest je het gazon in het voorjaar van het nieuwe jaar.