Planten versterken

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van de planten in huis. Doordat kamerplanten in potten zitten en vaak niet in hun natuurlijke habitat staan, hebben planten (net als wij) soms wat extra aandacht en hulp nodig om gezond te blijven. Zie het als een vitaminekuur. Met Pokon Plantkuur geef jij jouw kamerplanten een boost voor extra weerstand!

Waarom kamerplanten versterken?

Kamerplanten hebben een goede start nodig door goede potgrond. De plant groeit en bloeit door een goede grond die tevens voeding bevat. Omdat kamerplanten in potten staan, is op een gegeven moment de voeding in de grond op. Het is daarom belangrijk aanvullende voeding te geven om je plant gezond en sterk te houden.

Net als mensen hebben ook planten soms last van een slechte weerstand. Hoe kan dat?

  • Doordat planten niet in in een natuurlijke omgeving staan
  • Tekort aan voedingsstoffen
  • Hitte, droogte of extreme kou

Door je kamerplanten te versterken krijgen ze een betere weerstand tegen invloeden van buitenaf. Het zorgt ervoor dat planten gezond blijven en optimaal kunnen groeien. 

 

Pokon Plantkuur

Met Pokon Plantkuur geef jij je plant extra weerstand tegen invloeden van buitenaf zoals hitte, droogte en extreme kou. Het bestaat uit kruidenextracten en werkt veelzijdig en snel. Binnen enkele uren is het opgenomen in de plant. Daarnaast zorgt Plantkuur ervoor dat voedingsstoffen in de bodem beter en efficiënter opgenomen kunnen worden. Zo krijg jij (weer) aantrekkelijke en levendige planten in je interieur!

Wil jij je kamerplanten ook een boost geven met Plantkuur? Gebruik dan Pokon Bio Kuur voor Weerbare en Gezonde Kamerplanten Capsules. Stop eenvoudig de capsules in de potgrond, geef water en dek af met een laag potgrond. Let op! De capsules bestaan uit kruidenextracten en kunnen daarom een geur afgeven, dek de capsules goed af met potgrond!

 

 

Dit heb je nodig:

74e79596-f8a6-4282-9eda-c973afc527fb,e399eb99-2f5a-4a2b-93ac-c531bde28aec,e347fe4a-e05a-434d-a3da-44dc9b9da750,7d9a12b2-5b65-408b-bd19-4689d19b4d2e