Planten voeden

Wil je lang genieten van je mooie, stralende planten? Zorg dan voor goede potgrond, goede voeding en de juiste plek in de kamer.

Waarom kamerplanten voeden?

Als je kamerplanten voeding geeft, worden er meer bloemknoppen ontwikkeld en de bloemen zijn feller van kleur. Daarnaast is het blad groener en zullen kamerplanten minder vatbaar zijn voor ziektes of plagen. Je kamerplanten zien er dus mooier uit en gaan langer mee!

Kamerplantenvoeding

Je kunt je kamerplanten verwennen met verschillende soorten voeding. Bedenk hierbij wat jij belangrijk vindt. Vind je het belangrijk dat de voeding voor je planten biologisch is? Ga dan voor Pokon Bio Kamerplanten Voeding. Vind je het belangrijk dat je weinig tijd hoeft te besteden aan het voeden? Geef je kamerplanten dan ieder half jaar een Pokon Kamerplanten Voedingskegel. Beide producten zijn geschikt voor alle kamerplanten. Dit geldt ook voor de niet biologische variant en de kamerplanten voeding in poedervorm.

Een aantal kamerplanten kun je beter een specifieke verzorging geven. Zo heb je er meer en langer plezier van. Lees meer over het verzorgen van:

Groene kamerplanten voeden

Heerlijk groene kamerplanten wil je zo groen mogelijk houden. Dat kan! Voor wat extra glans en bladverzorging spray je eens in de zoveel weken Pokon Powerspray Kamerplanten op je groene kamerplant. Met Pokon Groene Planten Voeding krijgt je plant diepgroene bladeren en wordt de plant vitaler. Worden de bladeren van je kamerplant een beetje geel? Klik hier voor hersteltips.

Bloeiende kamerplanten voeden

Van een bloeiende kamerplant verwacht je veel mooie bloemen. Door deze bloeiende planten te voorzien van Pokon Bloeiende Planten Voeding, krijg je meer bloemen en zullen de bloemen een diepere kleur krijgen.

Bekijk hier het complete assortiment voor kamerplanten verzorging of zoek jouw plant in de Plantengids op.