Planten voeden

Wil je lang genieten van je mooie, stralende planten? Zorg dan voor de juiste potgrond en voeding en geef je plant de juiste plek.

 

Waarom kamerplanten voeden?

Het aanschaffen van een kamerplant is leuk, maar vaak eindigt dit groene avontuur in een teleurstelling. Een goede verzorging is een pré om jouw plant te weren tegen ongewenste beestjes, ziektes en schimmels. Goed verzorgde planten groeien sneller, krijgen meer bloemen en mooie diepgroene bladeren.

Kamerplanten krijgen in hun zoektocht naar voeding te maken met de grenzen van de pot. Als de voeding in de potgrond op is, is het ook echt op, ze kunnen nergens anders meer voeding halen. Het is dus belangrijk kamerplanten tijdig bij te gaan voeden.

Kamerplantenvoeding

Je kunt je kamerplanten verwennen met verschillende soorten voeding. Bedenk hierbij wat jij belangrijk vindt. Vind je het belangrijk dat de voeding voor je planten biologisch is? Ga dan voor Pokon Bio Kamerplanten Voeding. Vind je het belangrijk dat je weinig tijd hoeft te besteden aan het voeden? Geef je kamerplanten dan ieder half jaar een Pokon Kamerplanten Voedingskegel. Beide producten zijn geschikt voor alle kamerplanten. Dit geldt ook klassieker (groene fles met gele dop) en de kamerplanten voeding in poedervorm.

Een aantal kamerplanten kun je beter een specifieke verzorging geven. Zo heb je er meer en langer plezier van. Lees meer over het verzorgen van:

Groene kamerplanten voeden

Groene kamerplanten wil je zo groen mogelijk houden. Dat kan! Voor wat extra glans en bladverzorging spray je eens in de zoveel weken Pokon Powerspray Kamerplanten op je groene kamerplant. Met Pokon Bio Groene Planten Voeding krijgt je plant diepgroene bladeren en wordt de plant vitaler. Worden de bladeren van je kamerplant een beetje geel? Klik hier voor hersteltips.

Bloeiende kamerplanten voeden

Van een bloeiende kamerplant verwacht je veel mooie bloemen. Door deze bloeiende planten te voorzien van Pokon Bio Bloeiende Planten Voeding, krijg je meer bloemen en zullen de bloemen een diepere kleur krijgen.

Bekijk hier het complete assortiment voor kamerplanten verzorging of zoek jouw plant in de Plantengids op.

Dit heb je nodig:

 

7d9a12b2-5b65-408b-bd19-4689d19b4d2e,e347fe4a-e05a-434d-a3da-44dc9b9da750,ea649436-a94e-40eb-9e13-ad27e76271fc,bcf5b793-840d-4b98-ba23-a32d2b483681