BLOG
wortels-doe-je-mee-floor
29 feb. 2016

Moestuinieren samen met mij! Doe je mee?

Het voordeel van een moestuinbak is dat je hem overal neer kan zetten, in de voor- of achtertuin op het balkon of gewoon pal op het grasveld. Ook hoef je niet te spitten of onkruid te wieden. Omdat de Pokon Moestuinbak aan de onderkant is afgedekt met worteldoek, zal het onkruid er niet doorheen komen. Helemaal ideaal dus als je wel graag uit eigen tuintje wilt eten maar niet al te groene vingers hebt, of gewoon net begint en nog niet zo goed weet hoe je het moet aanpakken. Iedereen kan het.

Ik ga jullie in een aantal blogs uitleggen en laten zien hoe je makkelijk een moestuintje maakt in een moestuinbak. Dit doe ik door middel van teksten en foto’s. Het uitleggen en laten zien van begin tot het eind doe ik in 4 blogs, deze hebben de volgende inhoud:

- Moestuinplan maken

- Opbouwen van de moestuinbak

- Tussenstand + Tips

- Eindresultaat

Ik help je!

Een moestuin is super leuk en hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Je moet er wel even in het begin wat tijd in steken. In dit geval doe ik dit al grotendeels voor je en laat ik zien hoe je dat kan doen. Ga er ook altijd vanuit dat er dingen anders zullen gaan dan je verwacht, zaai dus altijd wat extra voor het geval dat je last hebt van slakken, muizen of ze sterven door een schimmel. Het kan allemaal gebeuren. Ik ben ervoor om jou met je problemen te helpen dus gewoon vragen als je er even niet uitkomt.

Doe je mee?

Ik zou het super leuk vinden als we samen kunnen gaan genieten van de oogst. Dus koop een bak, zaadjes, grond en we maken er samen een succes van! Ik heb een begin gemaakt door een moestuinplan voor ons te schrijven en uit te vogelen wat je wanneer kunt gaan zaaien:

Moestuinbak – Deel 1 / 4- Moestuinplan maken


Groetjes,


Floor - Floors Moestuin

P.S. laat even een berichtje achter als je meedoet :-)

Tips
externalId=pokon-detail-news-1.2.1.1.1&filter[active]=1&filter[type]=Tips&filter[category]=/Moestuin
Pokon Powerplanten
Planten die appen, als ze verzorging nodig hebben
Producten
externalId=pokon-detail-news-1.2.4.1.2&filter[active]=1&filter[not brand.name]=plantago.nl&filter[category]=/Moestuin