Hortensia Voeding

Planten voeden

Mooie buxusbollen in een grote design pot of een geranium in een hangmandje, alle planten in pot of bak hebben voeding nodig.

Langwerkende voeding voor planten

Zorg voor een extra diepe bladkleur en uitbundig veel bloemen aan je planten met langwerkende voeding. Deze slimme voedingskegels of voedingskorrels geven geleidelijk 6 maanden lang voeding af, onder invloed van temperatuur en de hoeveelheid vocht die beschikbaar is. Zo krijgen je planten de voeding die ze nodig hebben op het juiste moment.

Voeding combineren met water geven

Geef je je zomerbloeiers water met een gieter? Doe er een dopje plantenvoeding voor terras- en balkonplanten bij of voeg een beetje oplosbare poeder toe. Ook is er speciaal voor buxussen voeding die je kan combineren met water geven. Hetzelfde geldt voor mediterrane planten, zoals olijfbomen in pot.

Een paar planten voeden

In Nederland zijn er een heleboel kleine tuintjes en balkons. Heb jij ook een klein terras of balkon? Dan heb je waarschijnlijk ook niet zoveel potten staan. Wij hebben voor een aantal veel voorkomende planten kleine verpakkingen ontwikkeld met voeding voor 2-5 planten. Misschien is dit iets voor jou!