InspiratieWoonkamer vol planten met een klimop tegen de muur
13-10-20

5x Verrassende interieurideeën met kamerplanten

Dat planten je interieur helemaal kunnen afmaken, was al bekend. Maar wil je niet alleen groen in de vensterbank? Kijk dan eens naar deze creatieve en verrassende manieren om kamerplanten in jouw interieur te verwerken.

De klimop in huis

Je kan in je huis een mooi stuk herwerk aan je muur bevestigen en daar een plantje langs laten klimmen. Wat ook leuk is, is als je spijkers in de muur slaat en daar touwtjes tussen spant. De plant klimt dan langs deze touwen omhoog.

Luxe salontafel

Hoe leuk is het om je salontafel te vergroenen? Een tafel met een glasplaat kun je prima ombouwen tot je eigen terrarium. Zorg voor een goede bodem en plant bijvoorbeeld leuke cactussen en vetplantjes. Deze plantjes hebben niet veel verzorging nodig en zijn dus heel geschikt voor dit idee.

Het plantenbankje

In huis (en tuin) kun je heel leuk spelen met hoogteverschillen. Naast planten in leuke potten, heb je alleen een bankje nodig dat bij de rest van jouw kamer past. Voilà, de ruimte ziet er meteen heel anders uit.

Tip: Geef je Pokon Bio Kamerplanten Voeding, zodat ze er mooi uit blijven zien en lekker lang meegaan.

Een groen bureau

Kan jouw kantoor wel wat groen gebruiken? Laat kleine plantjes tegen de poten op klimmen. Let wel op, laat de planten niet over je bureau heen woekeren.

De plantenmuur

Wat ook heel leuk kan zijn, is om op een smal muurtje een heleboel kleine plantjes op te hangen. Als je veel verschillende plantjes ophangt, geeft dat een extra speels effect.

Met deze ideeën ziet je huis er binnen no-time een stuk groener uit op een originele manier.

Maak een Account of log in om dit artikel te bewaren

 
Voeg toe aan favorieten
Deel dit met jouw netwerk!
Reacties (0)
Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je inloggen.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.