Inspiratie
Jeneverbes
22 nov. 2016

Feest op je terras

November is niet alleen de ideale maand om voor binnenshuis langzaamaan aan de feestdagen te gaan denken, maar ook buiten kun je jouw terras of balkon opfleuren. Dit kun je doen door middel van decoratie of door het poten van typische kerstplanten. Met de Fijnspar en de Jeneverbes ben je helemaal klaar voor de gezellige wintermaanden!

Fijnspar

De fijnspar is veel beter bekend als kerstboom. In de tuin is deze groenblijvende naaldboom echter het hele jaar een sfeervolle aanwinst bijvoorbeeld in een pot op het terras, maar ook in de volle grond doet deze boom het goed. Om het nog gezelliger te maken in de tuin kun je in de wintermaanden de boom verlichten met leuke kerstlampjes.

Jeneverbes

De Jeneverbes is een smal kegelvormig boompje met blauwgroene naaldjes. De blauwgroene tint zorgt in de tuin en op het terras qua kleur voor een mooie afwisseling. Tevens kun je de besjes gebruiken in soepen en andere gerechten zoals marinade en salades. Een gezellige en nuttige boom dus!


Lees ook Kleur op je herfstterras

Tips
externalId=pokon-detail-news-1.2.1.1.1&filter[active]=1&filter[type]=Tips&filter[category]=/Plant in pot
Pokon Powerplanten
Planten die appen, als ze verzorging nodig hebben
Producten
externalId=pokon-detail-news-1.2.4.1.2&filter[active]=1&filter[not brand.name]=plantago.nl&filter[category]=/Plant in pot