Inspiratie
10 okt. 2016

5x bloeiende kamerplanten

Kamerplanten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het huis. Hiermee kun je namelijk een persoonlijke stijl en sfeer creëren. Ze zijn ook een goede oplossing voor mensen zonder tuin, want je haalt als het ware een stukje natuur in huis. Wij hebben voor wat inspiratie een top 5 bloeiende kamerplanten gemaakt:


1. Orchidee

De Orchidee is en blijft een topper onder de kamerplanten. Door de vele kleuren en varianten is er voor iedereen wel een die hem of haar aanspreekt. Deze plant heeft hele luchtige wortels en heeft daarom ook een speciale behandeling nodig.


2. Hortensia

De Hortensia is een plant die verkrijgbaar is als tuinplant, snijbloem en binnenplant. Opvallend aan de Hortensia zijn de mooie bloemen, omdat die erg groot en kleurrijk zijn. Het is dus een groot plezier om naar te kijken!


3. Anthurium

De Anthurium heet niet voor niets de Flamingoplant. Deze plant is erg populair en de bloeiwijze bestaat uit een kolf met talrijke, kleine bloempjes, met aan de onderkant een prachtig en groot, felgekleurd blad.


4. Spathiphyllum

De Spathiphyllum is een erg geliefde plant. Het is een makkelijke kamerplant die constant bloeit en ook nog luchtzuiverend werkt. Met de juiste verzorging is dit een prachtige plant waar je lang van kan genieten.


5. Bromelia

Als laatste plant hebben we de Bromelia. Deze kleurrijke, exotische plant is een bloeiende topper voor in je huis. Een aantal bekende Bromelia’s zijn: de Ananas, Vriesea, Guzmania en de Achmea.


Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van je kamerplanten.

Tips
externalId=pokon-detail-news-1.2.1.1.1&filter[active]=1&filter[type]=Tips&filter[category]=/Kamerplanten

Pokon Powerplanten

Planten die appen, als ze verzorging nodig hebben
Producten
externalId=pokon-detail-news-1.2.4.1.2&filter[active]=1&filter[not brand.name]=plantago.nl&filter[category]=/Kamerplanten