Tips
balkonbak
10 jan. 2017

Knap je balkonnetje op

Nu we weer heel langzaam naar het voorjaar aan het toewerken zijn, kan het balkon wel een opknapbeurt gebruiken. Een beetje schoonmaken en het toevoegen van wat plantjes en decoratie maakt een wereld van verschil. Hier een aantal tips en tricks om een handig en gezellig balkon te creëren:


Tip 1: Handige plantenbakken

Balkon plantenbakken kun je eigenlijk overal wel krijgen. Ze kosten niet zo heel veel geld, maar zijn wel super handig! Je kunt er allerlei leuke, fleurige plantjes in poten of maak er een lekker kruidentuintje van waar je straks basilicum, tijm en salie in plant. Hang de bakken aan de buitenkant van de reling, want dat scheelt weer in de ruimte.


Tip 2: Nieuwe look

Je kunt de vloer van je balkon natuurlijk altijd schrobben voordat je deze gaat gebruiken, maar winkels zoals Ikea hebben tegenwoordig leuke, mooie inlegtegeltjes speciaal gemaakt voor het balkon. Deze tegels zijn heel makkelijk neer te leggen en geven het balkon een hele nieuwe look!


Tip 3: Decoreren

Bij verschillende winkels kun je leuke balkontafeltjes en stoeltjes kopen. Deze zijn vaak iets kleiner en passen goed op een balkon. Decoreer deze dan met een leuke vaas met bloemen of gezellige kaarslichtjes. Ook kun je op een wand of aan het plafond plantenbakken bevestigen en vullen met kleurige bloemen!Tips
externalId=pokon-detail-news-1.2.1.1.1&filter[active]=1&filter[type]=Tips&filter[category]=/Plant in pot
Pokon Powerplanten
Planten die appen, als ze verzorging nodig hebben
Producten
externalId=pokon-detail-news-1.2.4.1.2&filter[active]=1&filter[not brand.name]=plantago.nl&filter[category]=/Plant in pot