Klantenservice

Stuur een e-mail naar
Bel met de klantenservice
Blijf op de hoogte via onze
Social Media

Contactformulier

Stel hier jouw vraag of laat een bericht achter
Uw gegevens worden gebruikt om aan uw aanvraag te voldoen. Gegevens worden uiteraard niet verstrekt aan derden, tenzij dit nodig is om aan uw aanvraag te voldoen. Lees meer in ons privacy statement.

Veel gestelde vragen

Antwoord op de meest voorkomende vragen

Het is verstandig om potgrond van vorig jaar niet opnieuw te gebruiken. Na een bepaalde periode is alle voeding uit de grond. Daarnaast kunnen er bepaalde zouten zijn opgehoopt door watergift en bemesten. Ook de zuurgraad (pH) verandert in de loop van de tijd. Dit heeft een negatieve invloed op je plant. Dus stel dat je de potgrond in maart hebt gekocht, dan is het wellicht verstandig het volgende voorjaar geen risico te nemen. Mocht je de potgrond na de zomer gekocht hebben, dan kan het zijn dat de werking nog precies zo is zoals u hem kocht.

'Oude' potgrond kun je wel gebruiken om je tuin op te hogen.

We hebben recent een actie op onze website gehad. Dit was de actie die liep:

Meld je aan bij Mijn Pokon of download de Pokon app en ontvang gratis het boek De Moestuin van Floor Korte. Voor het ontvangen van een boek moest je naast de aanmelding of download, ook een mailtje sturen naar app@pokon.nl met het verzendadres.

Vragen over de actie

We krijgen nu ontzettend veel vragen van mensen die hebben meegedaan: wanneer krijg ik mijn boek? Hoe lang duurt het nog voordat ik mijn boek ontvang? Ons telefoonnummer bellen of een mail sturen hierover is zinloos vanwege het volgende:

  • Het is een op=op actie. De aanmeldingen worden afgehandeld in volgorde van binnenkomst. Zijn de boeken op, dan krijg je er geen 1 opgestuurd. Heb je ná 31 augustus 2018 nog steeds geen boek ontvangen, dan waren de boeken al op, op het moment van jouw deelname. Hierover bellen of e-mailen zal niet helpen.
  • Heb je voldaan aan de actievoorwaarden (registratie/download + je hebt je adres gemaild), dan krijg je vanzelf een boek thuisgestuurd. Het kan enkele weken duren voordat je een boek thuis krijgt. Hierover bellen of e-mailen versnelt dit proces niet.

Heb je problemen ondervonden?

Mensen die technische problemen ondervonden en hierover destijds hebben gemaild: wij controleren jullie deelname. Nogmaals mailen of bellen hierover is zinloos.

We hopen dat iedereen die het boek heeft ontvangen, er heel veel plezier van heeft! Houd onze website in de gaten voor nieuwe toffe acties.

Actie is gestopt

Wij blijven nog steeds mailtjes ontvangen met aanmeldingen. Het is mogelijk dat zogenaamde 'alles gratis' websites de actie op hun platform hebben geplaatst en daarbij niet vermelden dat de actie is afgelopen. Halverwege juli 2018 is de actie gestopt, dus nu deelnemen heeft geen zin meer.

Groetjes,

Pokon

Wil je weten hoe je jouw kamerplant het beste kan verzorgen? Zoek jouw kamerplant op in de plantengids. Klik hier.


Ga naar het complete overzicht met veelgestelde vragen

Over Pokon

Lees meer over ons merk
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.