De officiële Pokon applicatie

Jouw eerste hulp bij plant verzorging

Wanneer moet ik mijn buxus snoeien? Welke voeding is het beste voor mijn varen? Hoe krijg ik mijn orchidee nog mooier en houd ik mijn gazon netjes? Al jouw antwoorden vind je in de Pokon applicatie: jouw eerste hulp bij plantverzorging!

Ontvang actuele plantentips op basis van je persoonlijke tuinklusselectie en je krijgt de mooiste tuin in de straat! Je downloadt de gratis applicatie in de Google play store of de Apple Store.

Ook handig:

Maak je profiel persoonlijk met een tuinklusselectie en je ontvangt specifieke informatie in je mailbox, waar jij in geïnteresseerd bent. Ook kun je jezelf aanmelden voor Advies op maat. Je ontvangt dan een notificatie op je mobiel.

De voordelen van de applicatie

In de nieuwe versie van de Pokon applicatie kun je eenvoudig gebruik maken van al onze tools:

  • Stel een watergeefalarm in via de Dorstlesser. Zo vergeet je nooit meer je planten water te geven.
  • Bereken hoeveel potgrond je nodig hebt voor het ophogen, oppotten etc., met onze Potgrondcalculator.
  • Bekijk onze leuke en interessante video’s
  • Maak gebruik van het forum om vragen te stellen aan andere groenliefhebbers.
  • Met een Mijn Pokon account kun je favoriete blogs opslaan en reacties achterlaten.

Bekijk ook onze video:

pokon-app-promotie

De Pokon App downloaden

Je kunt de Pokon applicatie downloaden via de Apple Store en de Google Play Store. De iOs update vindt plaats rond de kerst, de nieuwe versie voor de Google Play store volgt in het begin van het nieuwe jaar.

Je kunt de applicatie gratis downloaden. Voor enkele onderdelen, zoals het forum en een favorietenlijst, is een profiel nodig. Een profiel kun je eenvoudig aanmaken via de applicatie.

Probeer nu gratis de Pokon App!

Deel dit met jouw netwerk!

nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.