Inspiratie
Life factory.PNG
19 jun. 2018

4x top make-over van een terras

Een tijdje geleden deden wij een oproep op Instagram: welke bloggers vinden het een uitdaging om hun balkon of terras te pimpen met een beperkt budget? Het heeft 4 fantastische verhalen opgeleverd over het uitzoeken van planten, meubeltjes en decoratie. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Make-over 1: Styled by Sabine

Sabine ging helemaal los met bloeiende potplanten, zoals violen en margrieten. Ook heeft zij gelet op hoogteverschillen in de tuin: planten aan de schutting en regenpijp, een boompje in een rieten mand en lage bloeiende planten in een pot op de grond. Een geweldig kleurrijk resultaat! Klik hier om de hele make-over te bekijken.

Make-over 2: Last days of Spring

Marloes van Last Day of Spring heeft bij een vriendin een heerlijk festival sfeertje gecreëerd, op een mini dakterras van 2 bij 3 meter. En om dit met een beperkt budget te doen heeft ze een goede tip: “Gebruik wat je al hebt! De mooie rotanstoel kreeg mijn huisgenootje van haar opa, en staat normaal gewoon in de woonkamer. Maar door het materiaal staat ‘ie ook super leuk op ons balkon!". Klik hier om de hele make-over te bekijken.

Make-over 3: The Budget Life

Nicole van The Budget Life is gewend om met een beperkt budget mooie dingen te creëren. Ze toverde een balkon met een verlepte kerstboom om in een knus en modern terrasje. Bovendien gaat ze kruiden en groenten proberen te keken in pot! Handig: ze legt direct uit hoe ze haar hangplanten voeding geeft.

Make-over 4: The Life Factory

Frauke van The Life Factory is in love met de kleurcombinatie groen en bruin. Stoere en voornamelijk groene terrasplanten gecombineerd met een bruinleren poef, loungebank en terracotta potten. Een warm en sfeervol geheel! Handig: ze legt stap voor stap uit hoe je een pot vult met Pokon Hydrokorrels en potgrond. Klik hier om de hele make-over te bekijken.

Tips
externalId=pokon-detail-news-1.2.1.1.1&filter[active]=1&filter[type]=Tips&filter[category]=/Plant in pot
Pokon Powerplanten
Planten die appen, als ze verzorging nodig hebben
Producten
externalId=pokon-detail-news-1.2.4.1.2&filter[active]=1&filter[not brand.name]=plantago.nl&filter[category]=/Plant in pot