Inspiratie
02-03-17

Leuke potten voor je cactus

Ze zijn werkelijk overal te koop: cactussen. Je kunt enorm grote exemplaren cactussen kopen, maar houd je het een beetje klein, dan heb je altijd wel plekje in huis om een cactus neer te zetten. Hoe doe je dit nu een beetje stylish verantwoord? Wij laten je een paar mooie plant en pot combinaties zien.

Grafische potten

Wil je een grafische look, kies dan een stuk of 4 cactussen uit en zet ze allemaal in een verschillende pot. Houd het rondom deze potten dan iets rustiger, zodat alle aandacht naar de kamerplanten gaat.

Houtlook

Heb je een landelijk interieur en zie je cactussen niet zo snel in jouw decor terugkomen? Het kan wel! Gebruik een aantal houten waxinelichthouders als pot en je hebt een unieke setting gecreëerd. Dit kan overigens ook heel stoer staan in een industrieel interieur.

Modern wit

Soms is het gewoon het sterkste als je kiest voor eenvoud. Kies verschillende soorten cactussen uit en plaats ze in strakke witte potjes. Staat vooral heel strak op een vensterbank die in een kleur is geschilderd.

Plaats je cactussen altijd in Pokon Cactus Grond, dan voelen de plantjes zich extra thuis bij jou. Welke potvariant heeft jouw voorkeur?

Maak een Account of log in om dit artikel te bewaren

 
Voeg toe aan favorieten
Deel dit met jouw netwerk!
Reacties (0)
Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je inloggen.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.