Inspiratie
pkn-tuinuitje
25 mrt. 2020

#tuinuitje met Pokon

Met de eerste voorjaarszon is het goed vertoeven in de tuin. Zeker met de extra tijd thuis en het prachtige weer dat we nu hebben, is het een mooi moment om in de tuin aan de slag te gaan. Omdat er genoeg te doen en te beleven valt in de tuin, zetten wij meerdere uitjes voor in de tuin online onder de hashtag #tuinuitje. Zo kan je op stap in jouw eigen tuin en genieten van al het moois dat de lente biedt.

We bieden je inspiratie om te ontspannen met activiteiten voor in en rondom jouw huis. Genieten is nog nooit zo belangrijk geweest. Wij zitten boordevol inspiratie die wij graag met jou delen in verschillende blogs en posts.

Ga aan de slag met het gazon, of begin een vlindertuin voor meer leven in de tuin. Plan een uitje in de tuin voor jezelf of met jouw gezin om te genieten van het mooie weer.

Volg ons op Facebook of Instagram voor dagelijkse tips of bekijk de berichten hieronder voor leuke ideeën.

Heb jij zelf een #tuinuitje die je met ons wilt delen? Stuur ze naar ons op en misschien delen wij jouw idee op een van onze sociale media kanalen. Reageren op de berichten hieronder kan natuurlijk ook altijd!

Tips
externalId=pokon-detail-news-1.2.1.1.1&filter[active]=1&filter[type]=Tips&filter[category]=/Border
Pokon Powerplanten
Planten die appen, als ze verzorging nodig hebben
Producten
externalId=pokon-detail-news-1.2.4.1.2&filter[active]=1&filter[not brand.name]=plantago.nl&filter[category]=/Border