Hoe ziet jouw droomtuin eruit?


Je hebt een nieuw huis gekocht en de tuin is drastisch aan verbetering toe. Of je kijkt al jaren naar een saaie voor- of achtertuin. Wat jouw reden ook is, je wilt een droomtuin. Een tuin waar je in kunt genieten van alle seizoenen van het jaar. Teken jouw droomtuin eenvoudig met de Pokon Tekentool.

Hoe start ik met tekenen?

  • Klik op de knop Start met tekenen op deze pagina. Je maakt eerst een Mijn Pokon profiel aan. Zo kun je de tekening die je maakt opslaan en er op een later moment verder aan werken.
  • Log in bij Mijn Pokon en klik in het menu op Teken je tuin.
  • Na het starten van de tekentool krijg je een scherm te zien waarin je een voorbeeldtuin kunt starten of dat je met een leeg canvas begint.
  • Nu kun je lekker aan de slag!

Goed om te weten

  • Je kunt de Pokon Tekentool gebruiken op tablet en desktop met een internetverbinding. Je kunt op je mobiel natuurlijk wel vast een account aanmaken.
  • Op je tablet hoef je geen app te downloaden, je kunt via de browser gebruik maken van het tekenprogramma. Wij raden aan om in Chrome te werken.
  • Sluit je tekening af via de knop ‘uitloggen’, dan wordt je tekening automatisch opgeslagen.
Start met tekenen

Wat kun je allemaal tekenen?

Altijd al een tuinarchitect willen zijn? Stap in deze rol en teken je eigen tuin gratis met de Pokon Tekentool. Voeg tuinmeubels toe, geef je favoriete planten een plek en kies een mooie schutting uit. Na en tijdens het tekenen van je tuin kun je gemakkelijk in één oogopslag de oppervlaktes, maten en indeling van je tuin bekijken. Is je droomtuin helemaal af? Download dan je tekening zodat je ermee naar de winkel kunt!

Je gaat natuurlijk aan de slag met het tekenen van een tuin. Maar het is wel handig om ook je huis te tekenen, zodat je zeker weet dat alles bij elkaar past. Ook hekwerk, schuttingen, pergola en vlonders kun je intekenen. Je wilt in jouw tuin natuurlijk ook genieten van groen, dus kies uit struiken, bomen en bloembakken. Met de groen/grijs functie bekijk je of de verhouding tussen planten en bestrating in orde is. Ontdek zelf de vele functies van de tekentool en start gewoon eens met tekenen!

Start met tekenen
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.