Pokon Yucca / Palmlelie incl. watermeter en voeding - ↕100 cm

/products/product/masterData/media/medium[active="1"][type='1'][not(tags/tag/name= 'video')]
Pokon Yucca / Palmlelie 100 cm
Pokon Yucca / Palmlelie 100 cm
Adviesprijs vanaf:
€ 57,00

Liefhebber van groen, maar overleeft zelfs een cactus niet in jouw huis? Geen probleem! De Pokon Yucca maakt deel uit van de Pokon Powerplanten. Dit zijn planten die jóu laten weten wanneer ze je nodig hebben. Zo kun je ze niet meer vergeten of teveel water geven (om al die vergeten waterbeurten in te halen ;) ). Bestel nu de Pokon Yucca inclusief verzorgingstools vers van de kweker via Avri Bloem- en Tuincentrum of Bol.com.

Video

6 garanties van Pokon Powerplanten

  • Direct van de kweker gratis thuisbezorgd in Nederland.
  • Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €9,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft.
  • Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €3,19) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  • Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  • Duurzaam geteeld.
  • Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

Oppotservice

Geen geknoei met potgrond en direct een kant-en-klare plant in pot in huis. Je hoeft hem alleen nog maar een plekje te geven!

Verzorging

Standplaats van de Pokon Yucca / Palmlelie incl. watermeter en voeding - ↕100 cm

Zoals je wellicht verwacht, houdt deze palm wel van een zonnetje! Zet de Pokon Yucca daarom op een lichte/zonnige plek, zodat de bladeren mooi groen en hard blijven. Direct zonlicht kan, maar bouw dit langzaam op zodat de bladeren niet verbranden. Begin bijvoorbeeld met een uurtje per dag en bouw dit iedere week verder op.

Voeding voor de Pokon Yucca / Palmlelie incl. watermeter en voeding - ↕100 cm

De Pokon Yucca is een makkelijke plant met weinig wensen. Geef de Yucca voeding met de bijgeleverde Pokon Kamerplanten Voedingskegels. Je duwt ze gemakkelijk in de grond naast de plant en je plant is 180 dagen voorzien van voeding.

Water geven aan de Pokon Yucca / Palmlelie incl. watermeter en voeding - ↕100 cm

De Pokon Palmlelie heeft maar weinig water nodig, want hij gebruikt zijn dikke stammen als wateropslag. Maar wanneer is het dan tijd om water te geven? Op de bijgeleverde Pokon Watermeter lees je precies af wanneer het zover is. Is de watermeter wit? Dan is het tijd om water te geven.

Let op: Het filter in de Pokon Watermeter is gemaakt van natuurlijke vezels, deze moet vervangen worden wanneer deze na watergeven niet meer blauw kleurt. Het filter gaat gemiddeld 3-6 maanden mee.

Verpotten van de Pokon Yucca / Palmlelie incl. watermeter en voeding - ↕100 cm

Na zo’n twee jaar is het tijd om jouw Pokon Yucca naar een grotere pot te verhuizen. Kies voor een pot die in de diameter zo’n 5 cm groter is dan de huidige pot. Leg op de bodem een laag Pokon Hydrokorrels aan voor een goede waterhuishouding. Pot de plant verder op met Pokon Palmen Grond. Door de luchtige structuur van deze grond kunnen de wortels zich goed ontwikkelen.

Huisdieren

Zet deze plant op een plek waar jouw huisdier(en) niet bij kunnen. Delen van deze plant zijn namelijk giftig voor huisdieren.

Specificaties

Standplaats
Veel licht
Voeding
5 Pokon Kamerplanten Voedingskegels per half jaar
Water
Ongeveer iedere 12 dagen 75ml water. Hoeveel water jouw plant nodig heeft is o.a. afhankelijk van de standplaats, de temperatuur in jouw huis en de luchtvochtigheid.
Verpotten
Iedere 2 jaar
Huisdieren
Niet geschikt
Planttype
Groene kamerplant
Planthoogte
100 cm
Luchtzuiverend
Ja

Populaire Powerplanten

Dit vind je misschien ook interessant

Pokon app

Download nu de Pokon app om jouw Pokon Powerplant te registreren. Ook kun je gebruik maken van allerlei andere handige tools, zoals de potgrondcalculator en het watergeefalarm. Bekijk ook onze video's en zoek eenvoudig onze producten in de app. Super handig!

Je kunt de Pokon applicatie downloaden via de Apple Store en de Google Play Store.
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.