Pokon Vioolbladplant / Ficus Lyrata 100 cm

/products/product/masterData/media/medium[active="1"][type='1'][not(tags/tag/name= 'video')]
Pokon Vioolbladplant / Ficus Lyrata 100 cm
Pokon Vioolbladplant / Ficus Lyrata 100 cm
Pokon Vioolbladplant / Ficus Lyrata 100 cm
Adviesprijs vanaf:
€ 72,00

Heb jij graag een groene eyecatcher in huis, maar ben jij niet zo goed met planten? De Pokon Vioolbladplant geeft jou precies aan wanneer hij aandacht nodig heeft, gewoon via een berichtje op jouw telefoon. Met de Pokon Verzorgingsapp en de bijgeleverde Pokon Watermeter en Pokon Kamerplanten Voedingskegels kan het niet meer mis gaan! Bestel vandaag nog deze Pokon Powerplant via Avri Bloem- en Tuincentrum of Bol.com.

Video

6 garanties van Pokon Powerplanten

  • Direct van de kweker gratis thuisbezorgd in Nederland.
  • Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €6,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft.
  • Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €3,19) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  • Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  • Duurzaam geteeld.
  • Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

Oppotservice

Geen geknoei met potgrond en direct een kant-en-klare plant in pot in huis. Je hoeft hem alleen nog maar een plekje te geven!

Verzorging

Standplaats van de Pokon Vioolbladplant / Ficus Lyrata 100 cm

De Pokon Vioolbladplant staat graag op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht. Direct zonlicht kan namelijk de bladeren laten verkleuren.

Voeding voor de Pokon Vioolbladplant / Ficus Lyrata 100 cm

Bij Pokon Powerplanten ontvang je Pokon Kamerplanten Voedingskegels. Stop deze voedingskegels in de grond rondom de plant zodat jouw Pokon Vioolbladplant een half jaar voorzien is van voldoende voeding.

Water geven aan de Pokon Vioolbladplant / Ficus Lyrata 100 cm

Wanneer de bodem droog aanvoelt is het tijd om je plant water te geven. Dit is afhankelijk van waar de plant staat, ongeveer één keer per week het geval.

Bij een Pokon Powerplant ontvang je een Pokon Watermeter cadeau. Hierop kun je precies zien wanneer het nodig is om je plant water te geven. Kleurt het filter in de watermeter wit? Dan is het tijd voor een slok!

Geef de Vioolbladplant per keer zo’n 150ml water. Dat komt neer op één wijnglas.

Let op: Het filter in de Pokon Watermeter is gemaakt van natuurlijke vezels, deze moet vervangen worden wanneer deze na watergeven niet meer blauw kleurt. Het filter gaat gemiddeld 3-6 maanden mee.

Verpotten van de Pokon Vioolbladplant / Ficus Lyrata 100 cm

Na twee jaar heeft de Pokon Ficus Lyrata behoefte aan een ruimere pot met verse potgrond. Gebruik voor het oppotten Pokon Kamerplanten potgrond. Gebruik op de bodem van de pot een laag Pokon Hydrokorrels voor een goede waterhuishouding.

Huisdieren

Houd deze plant buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Specificaties

Standplaats
Veel licht, vermijd direct zonlicht
Voeding
5 Pokon Kamerplanten Voedingskegels per half jaar
Water
Iedere week ongeveer 150ml water. Hoeveel water jouw plant nodig heeft is o.a. afhankelijk van de standplaats, de temperatuur in jouw huis en de luchtvochtigheid.
Verpotten
Iedere 2 jaar
Huisdieren
Niet geschikt
Planttype
Groene kamerplant
Planthoogte
100 cm
Luchtzuiverend
Ja

Populaire Powerplanten

Dit vind je misschien ook interessant

Pokon app

Download nu de Pokon app om jouw Pokon Powerplant te registreren. Ook kun je gebruik maken van allerlei andere handige tools, zoals de potgrondcalculator en het watergeefalarm. Bekijk ook onze video's en zoek eenvoudig onze producten in de app. Super handig!

Je kunt de Pokon applicatie downloaden via de Apple Store en de Google Play Store.
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.