Pokon Strelitzia / Paradijsvogelplant incl. watermeter en voeding - ↕110 cm

/products/product/masterData/media/medium[active="1"][type='1'][not(tags/tag/name= 'video')]
Pokon Strelitzia Nicolai / Paradijsvogelplant 110 cm
Pokon Strelitzia Nicolai / Paradijsvogelplant 110 cm
Adviesprijs vanaf:
€ 59,00

Droom jij over een urban jungle, maar heb je totaal geen groene vingers? No worries, wij helpen je! De Pokon Strelitzia maakt deel uit van de Pokon Powerplantenfamilie. Planten die jou laten weten, wanneer ze weer wat aandacht nodig hebben. Op deze manier is de verzorging een makkie en heb jij zo een urban jungle! Bestel jouw Pokon Paradijsvogelplant nu via Avri Bloem- en Tuincentra of Bol.com.

Video

6 garanties van Pokon Powerplanten

  • Direct van de kweker gratis thuisbezorgd in Nederland.
  • Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €9,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft.
  • Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €3,19) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  • Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  • Duurzaam geteeld.
  • Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

Oppotservice

Geen geknoei met potgrond en direct een kant-en-klare plant in pot in huis. Je hoeft hem alleen nog maar een plekje te geven!

Verzorging

Standplaats van de Pokon Strelitzia / Paradijsvogelplant incl. watermeter en voeding - ↕110 cm

De Pokon Paradijsvogelplant staat graag op een plekje met veel zonlicht, bijvoorbeeld voor een raam. Je hoeft niet bang te zijn dat dit te heet/fel is voor deze plant.

Voeding voor de Pokon Strelitzia / Paradijsvogelplant incl. watermeter en voeding - ↕110 cm

De Strelitzia Nicolai verbruikt veel energie en is daarom erg hongerig. Met de bijgeleverde Pokon Kamerplanten Voedingskegels geef je jouw plant gemakkelijk voeding. Stop de voedingskegels in de grond rondom de plant, om jouw plant genoeg kracht en energie te geven!

Water geven aan de Pokon Strelitzia / Paradijsvogelplant incl. watermeter en voeding - ↕110 cm

Deze plant houdt wel van een slok water. Geef deze plant ongeveer iedere 5 dagen 475 ml water. Op de bijgeleverde Pokon Watermeter kun je precies zien wanneer je plant geen water meer uit de grond kan halen. Kleurt de watermeter wit? Dan is het tijd om de plant water te geven.

Let op: Het filter in de Pokon Watermeter is gemaakt van natuurlijke vezels, deze moet vervangen worden wanneer deze na watergeven niet meer blauw kleurt. Het filter gaat gemiddeld 3-6 maanden mee.

Verpotten van de Pokon Strelitzia / Paradijsvogelplant incl. watermeter en voeding - ↕110 cm

Na 2 jaar is het tijd om jouw plant een upgrade te geven met een grotere pot. Kies voor een pot die ongeveer 5 cm groter is in de diameter dan de vorige pot. Gebruik voor het verpotten Pokon Kamerplanten Potgrond. Deze potgrond is speciaal afgestemd voor kamerplanten. Strooi op de bodem een laag hydrokorrels. Hydrokorrels geven de wortels een goede houvast en helpen bij een goede waterhuishouding in de pot.

Huisdieren

Heb je een huisdier? Zet deze plant dan op een plek waar jouw viervoeter en/of huistijger niet bij kan. De Pokon Strelitzia Nicolai is licht giftig voor huisdieren.

Specificaties

Standplaats
Veel licht, ook direct zonlicht
Voeding
4 Pokon Kamerplanten Voedingskegels per half jaar
Water
Ongeveer iedere 5 dagen 475ml water. Hoeveel water jouw plant nodig heeft is o.a. afhankelijk van de standplaats, de temperatuur in jouw huis en de luchtvochtigheid.
Verpotten
Iedere 2 jaar
Huisdieren
Niet geschikt
Planttype
Groene kamerplant
Planthoogte
110 cm
Luchtzuiverend
Ja

Populaire Powerplanten

Dit vind je misschien ook interessant

Pokon app

Download nu de Pokon app om jouw Pokon Powerplant te registreren. Ook kun je gebruik maken van allerlei andere handige tools, zoals de potgrondcalculator en het watergeefalarm. Bekijk ook onze video's en zoek eenvoudig onze producten in de app. Super handig!

Je kunt de Pokon applicatie downloaden via de Apple Store en de Google Play Store.
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.