Pokon Scindapsus Epipremnum incl. watermeter en voeding - ↕80 cm

/products/product/masterData/media/medium[active="1"][type='1'][not(tags/tag/name= 'video')]
Adviesprijs vanaf:
€ 35,00

Gek op planten, maar geen groene vingers? Geen probleem! De Pokon Scindapsus Epipremnum is een Pokon Powerplant: een sterke kamerplant die jou laat weten wanneer hij verzorging nodig heeft. Met de bijgeleverde Pokon Watermeter, Pokon Kamerplanten Voedingskegels en Pokon Verzorgingsapp, kan ook jij deze bonte eyecatcher op mosstok een fijn huis bieden. Bestel de Pokon Scindapsus Epipremnum bij Avri Bloem- en Tuincentrum of Bol.com.

6 garanties van Pokon Powerplanten

  • Direct van de kweker gratis thuisbezorgd in Nederland.
  • Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €9,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft.
  • Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €3,19) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  • Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  • Duurzaam geteeld.
  • Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

Oppotservice

Geen geknoei met potgrond en direct een kant-en-klare plant in pot in huis. Je hoeft hem alleen nog maar een plekje te geven!

Verzorging

Standplaats van de Pokon Scindapsus Epipremnum incl. watermeter en voeding - ↕80 cm

De Pokon Scindapsus Epipremnum staat graag op een plek met veel licht of halfschaduw. Pas op voor direct zonlicht, daar houdt deze plant niet van. Een raam op het zuiden is daarom ook geen aanrader. Staat de Pokon Scindapsus Epipremnum op een lichte plek, dan blijft deze vriend zijn bontgekleurde blad behouden. Hoe minder licht, hoe groener het blad zal kleuren. Kleurt het blad volledig groen, dan raden we aan om de plant naar een lichter plekje te verplaatsen.

Voeding voor de Pokon Scindapsus Epipremnum incl. watermeter en voeding - ↕80 cm

Om te kunnen groeien heeft de Pokon Scindapsus Epipremnum naast water ook voedingstoffen nodig. Met de bijgeleverde Pokon Kamerplanten Voedingskegels geef je jouw plant direct voor een half jaar voeding. Geef jouw plant direct 2 voedingskegels voor een goede start! Je duwt de kegels gemakkelijk in de grond rondom de plant. Geef je plant vervolgens water om de voedingskegels te activeren.

Water geven aan de Pokon Scindapsus Epipremnum incl. watermeter en voeding - ↕80 cm

Van al dat klimmen krijgt de Pokon Scindapsus Epipremnum dorst. Hij houdt dan ook van een regelmatige slok water. Op de bijgeleverde Pokon Watermeter kun je precies zien wanneer jouw plant dorst heeft. Hij kleurt wit wanneer het zover is.

Deze bonte vriend houdt er niet van om met zijn voeten (wortels) in een laag water te staan. Dit voorkom je door onder in de pot een laag hydrokorrels aan te brengen. Heb je gekozen om je Pokon Powerplanten kant-en-klaar te ontvangen in pot? Dan zitten er al al onderin de pot Pokon Hydrokorrels.

Wist je dat je de Pokon Scindapsus Epipremnum erg blij maakt met een regelmatige sproeibeurt? Vul een plantensproeier en maak de bladeren eens per week nat. Hiermee maak je de bladeren stofvrij en verhoog je de luchtvochtigheid rondom de plant.

Let op: Het filter in de Pokon Watermeter is gemaakt van natuurlijke vezels, deze moet vervangen worden wanneer deze na watergeven niet meer blauw kleurt. Het filter gaat gemiddeld 3-6 maanden mee.

Verpotten van de Pokon Scindapsus Epipremnum incl. watermeter en voeding - ↕80 cm

Iedere twee jaar is jouw Pokon Scindapsus Epipremnum toe aan een grotere pot. Verpot deze plant bij voorkeur in de lente en kies voor een pot die ongeveer 20% groter is dan de vorige. Probeer bij het verpotten zo min mogelijk wortels te beschadigen. Breng op de bodem van de pot een laag Pokon Hydrokorrels aan en gebruik Pokon Kamerplanten Potgrond om jouw plant de juiste voedingsbodem te geven.

Huisdieren

Deze plant is giftig en kun je daarom het beste op een plekje geven waar jouw huisdieren niet bij kunnen.

Specificaties

Standplaats
Lichte plek (vermijd direct zonlicht)
Voeding
2 Pokon Kamerplanten Voedingskegels per half jaar
Water
Ongeveer iedere 7 dagen 250ml. Hoeveel water jouw plant nodig heeft is o.a. afhankelijk van de standplaats, de temperatuur in jouw huis en de luchtvochtigheid.
Verpotten
Iedere 2 jaar
Huisdieren
Niet geschikt
Planttype
Groene kamerplant
Planthoogte
80 cm
Luchtzuiverend
Ja

Populaire Powerplanten

Dit vind je misschien ook interessant

Pokon app

Download nu de Pokon app om jouw Pokon Powerplant te registreren. Ook kun je gebruik maken van allerlei andere handige tools, zoals de potgrondcalculator en het watergeefalarm. Bekijk ook onze video's en zoek eenvoudig onze producten in de app. Super handig!

Je kunt de Pokon applicatie downloaden via de Apple Store en de Google Play Store.
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.