Pokon Monstera / Gatenplant incl. watermeter en voeding - ↕120 cm

/products/product/masterData/media/medium[active="1"][type='1'][not(tags/tag/name= 'video')]
Pokon Monstera / Gatenplant 120 cm
Pokon Monstera / Gatenplant 120 cm
Adviesprijs vanaf:
€ 73,00

Droom jij van een Monstera in jouw interieur, maar durf je het niet aan omdat je niet zo goed met planten bent? Wij helpen je! De Monstera, ook wel bekend als Gatenplant, behoort tot de Pokon Powerplanten. Sterke zelfstandige planten die het jóu laten weten wanneer ze je nodig hebben. Gewoon via de watermeter in jouw plant. Wacht niet langer en bestel deze groene vriend via Avri Bloem- en Tuincentra of Bol.com.

Video

6 garanties van Pokon Powerplanten

  • Direct van de kweker gratis thuisbezorgd in Nederland.
  • Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €9,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft.
  • Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €3,19) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  • Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  • Duurzaam geteeld.
  • Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

Oppotservice

Geen geknoei met potgrond en direct een kant-en-klare plant in pot in huis. Je hoeft hem alleen nog maar een plekje te geven!

Verzorging

Standplaats van de Pokon Monstera / Gatenplant incl. watermeter en voeding - ↕120 cm

De Monstera staat graag op een plek met veel daglicht, maar zonder direct zonlicht. Wanneer de zon via een raam direct op de bladeren schijnt kunnen de bladeren verbranden en bruin kleuren. Pas ook op met tocht, dat vindt geen één plant een pretje.

De Pokon Gatenplant is een echte klimmer. Wanneer de plant een bepaalde hoogte heeft bereikt kan het zijn dat de plant ondersteuning nodig heeft. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een mosstok gebruiken. Door de plant voorzichtig op te knopen geef je de bladeren ondersteuning en voorkom je dat de bladeren in de loop van tijd afbreken.

Voeding voor de Pokon Monstera / Gatenplant incl. watermeter en voeding - ↕120 cm

Met de bijgeleverde voedingskegels is deze Pokon Powerplant gemakkelijk te verzorgen. Stop een aantal (zie verpakking) van de Pokon Kamerplanten Voedingskegels in de grond rondom de plant en jouw plant is een half jaar van voeding voorzien.

Water geven aan de Pokon Monstera / Gatenplant incl. watermeter en voeding - ↕120 cm

Deze plant groeit het beste met een licht vochtige grond. Afhankelijk van de standplaats heeft de Pokon Monstera iedere week heeft zo’n 225ml water nodig. Dit komt neer op één longdrinkglas.

Op de bijgeleverde Pokon Watermeter kun je precies aflezen wanneer jouw plant water nodig heeft. Kleurt de watermeter wit? Tijd voor een glaasje water!

Let op: Het filter in de Pokon Watermeter is gemaakt van natuurlijke vezels, deze moet vervangen worden wanneer deze na watergeven niet meer blauw kleurt. Het filter gaat gemiddeld 3-6 maanden mee.

Verpotten van de Pokon Monstera / Gatenplant incl. watermeter en voeding - ↕120 cm

De Gatenplant heeft niet alleen wortels onder de grond maar ook luchtwortels. Na 3 jaar is het nodig om deze ondergrondse wortels wat meer ruimte te bieden. Kies voor een pot die ongeveer 5 cm groter is dan de vorige pot. Vul de pot met een laag Pokon Hydrokorrels voor een goede waterhuishouding en gebruik Pokon Palmen Potgrond om de plant een goede start te geven.

Huisdieren

Houd deze plant buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Specificaties

Standplaats
Veel licht, geen direct zonlicht
Voeding
5 Pokon Kamerplanten Voedingskegels per half jaar
Water
Iedere week 225ml water. Hoeveel water jouw plant nodig heeft is o.a. afhankelijk van de standplaats, de temperatuur in jouw huis en de luchtvochtigheid.
Verpotten
Na 3 jaar
Huisdieren
Niet geschikt
Planttype
Groene kamerplant
Planthoogte
120 cm
Luchtzuiverend
Ja

Populaire Powerplanten

Dit vind je misschien ook interessant

Pokon app

Download nu de Pokon app om jouw Pokon Powerplant te registreren. Ook kun je gebruik maken van allerlei andere handige tools, zoals de potgrondcalculator en het watergeefalarm. Bekijk ook onze video's en zoek eenvoudig onze producten in de app. Super handig!

Je kunt de Pokon applicatie downloaden via de Apple Store en de Google Play Store.
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.