Pokon Kentia Palm incl. watermeter en voeding - ↕90 cm

/products/product/masterData/media/medium[active="1"][type='1'][not(tags/tag/name= 'video')]
Pokon Kentia Palm 90 cm
Pokon Kentia Palm 90 cm
Pokon Kentia Palm 90 cm
Adviesprijs vanaf:
€ 37,00

Zie jij zo’n palm wel zitten, maar ben je niet gezegend met groene vingers? Geen probleem, de Pokon Kentia Palm is één van onze Pokon Powerplanten. Pokon Powerplanten zijn sterke planten die jou precies laten weten wanneer ze verzorging nodig hebben. Met de Pokon Verzorgingsapp, Pokon Watermeter en de Pokon Kamerplanten Voedingskegels, heb je niet eens groene vingers nodig ;)! Bestel de Pokon Kentia Palm bij Avri Bloem- en Tuincentrum of Bol.com.

Video

6 garanties van Pokon Powerplanten

  • Direct van de kweker gratis thuisbezorgd in Nederland.
  • Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €9,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft.
  • Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €3,19) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  • Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  • Duurzaam geteeld.
  • Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

Oppotservice

Geen geknoei met potgrond en direct een kant-en-klare plant in pot in huis. Je hoeft hem alleen nog maar een plekje te geven!

Verzorging

Standplaats van de Pokon Kentia Palm incl. watermeter en voeding - ↕90 cm

De Pokon Kentia Palm komt van oorsprong van het Lord Howe eiland ten oosten van Australië. Hier staat de palm altijd onder de bladeren van grote bomen, waardoor er niet teveel zonlicht direct bij de plant komt. De Pokon Kentia Palm kan daarom het beste op een lichte plek, maar uit de zon worden gezet.

Voeding voor de Pokon Kentia Palm incl. watermeter en voeding - ↕90 cm

De verzorging van deze Pokon Kentia Palm is super makkelijk met de bijgeleverde Pokon Kamerplanten Voedingskegels. Deze kegels duw je in de grond rondom de plant. De plant neemt deze voeding op zodra hij deze nodig heeft. Hierdoor groeit jouw plant goed en blijven de bladeren groen.

Water geven aan de Pokon Kentia Palm incl. watermeter en voeding - ↕90 cm

Zoals eerder gezegd, is de Pokon Kentia Palm niet lastig te verzorgen. De plant heeft dan ook niet veel water nodig. Wel is het belangrijk dat de grond vochtig blijft. Houd dit goed in de gaten en geef de Pokon Kentia eens per week water. In de winter is één keer in de twee weken voldoende.

Houd de bijgeleverde Pokon Watermeter in de gaten, kleurt deze wit dan is het tijd om water te geven. Geef de plant per keer ongeveer 275ml water.

Let op: Het filter in de Pokon Watermeter is gemaakt van natuurlijke vezels, deze moet vervangen worden wanneer deze na watergeven niet meer blauw kleurt. Het filter gaat gemiddeld 3-6 maanden mee.

Verpotten van de Pokon Kentia Palm incl. watermeter en voeding - ↕90 cm

Na 2 jaar heeft deze plant behoefte aan een ruimere pot met verse potgrond. Gebruik hiervoor onze speciale Pokon Palmen Potgrond en vorm met de Pokon Hydrokorrels een drainagelaag onder in de nieuwe pot.

Huisdieren

Heb jij een huisdier of misschien wel meerdere rondlopen in huis? Geen zorgen. Deze plant is niet giftig voor jouw dieren.

Specificaties

Standplaats
Licht/halfschaduw
Voeding
2 Pokon Kamerplanten Voedingskegels per half jaar
Water
Ongeveer iedere week 275ml water. Hoeveel water jouw plant nodig heeft is o.a. afhankelijk van de standplaats, de temperatuur in jouw huis en de luchtvochtigheid.
Verpotten
Iedere 2 jaar
Huisdieren
Geschikt
Planttype
Groene kamerplant
Planthoogte
90 cm
Luchtzuiverend
Ja

Populaire Powerplanten

Dit vind je misschien ook interessant

Pokon app

Download nu de Pokon app om jouw Pokon Powerplant te registreren. Ook kun je gebruik maken van allerlei andere handige tools, zoals de potgrondcalculator en het watergeefalarm. Bekijk ook onze video's en zoek eenvoudig onze producten in de app. Super handig!

Je kunt de Pokon applicatie downloaden via de Apple Store en de Google Play Store.
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.