Pokon Ficus Bonsai / Chinese Vijg 70 cm

/products/product/masterData/media/medium[active="1"][type='1'][not(tags/tag/name= 'video')]
Pokon Ficus Bonsai / Chinese Vijg 70 cm
Pokon Ficus Bonsai / Chinese Vijg 70 cm
Adviesprijs vanaf:
€ 49,00

Stiekem de droom om een eigen Bonsai collectie op te starten, maar geen groene vingers? De Pokon Ficus Bonsai is geschikt voor jou! Deze Pokon Powerplant laat jou weten wanneer hij wat aandacht nodig heeft, gewoon via de Pokon Watermeter! Download je ook de app? Dan laat hij je weten wanneer hij water, voeding én een nieuwe pot nodig heeft. Bestel jouw nieuwe groene vriend via Avri Bloem- en Tuincentra of Bol.com.

Video

6 garanties van Pokon Powerplanten

  • Direct van de kweker gratis thuisbezorgd in Nederland.
  • Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €6,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft.
  • Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €3,19) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  • Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  • Duurzaam geteeld.
  • Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

Oppotservice

Geen geknoei met potgrond en direct een kant-en-klare plant in pot in huis. Je hoeft hem alleen nog maar een plekje te geven!

Verzorging

Standplaats van de Pokon Ficus Bonsai / Chinese Vijg 70 cm

De Pokon Ficus Bonsai staat het liefste op een lichte of halfschaduw plek. Een plekje met minimaal 4 uur indirect zonlicht is perfect. Zorg dat de Ficus Bonsai niet in het zonnetje staat. Direct zonlicht kan de blaadjes verkleuren.

Voeding voor de Pokon Ficus Bonsai / Chinese Vijg 70 cm

Gebruik de bijgeleverde Pokon Voedingskegels om jouw Ficus Bonsai direct voor een half jaar van voeding te voorzien. Stop 5 kegels in de grond rondom de plant en de plant neemt voeding op wanneer hij dit nodig heeft.

Water geven aan de Pokon Ficus Bonsai / Chinese Vijg 70 cm

Houd de grond van deze plant vochtig. Voel regelmatig of de grond droog is. Voelt de grond droog aan? Geef de plant dan 225ml water.

Op de bijgeleverde watermeter kun je precies aflezen wanneer je plant water nodig heeft. Kleurt de watermeter wit? Dan is het tijd voor een beetje water.

Let op: Het filter in de Pokon Watermeter is gemaakt van natuurlijke vezels, deze moet vervangen worden wanneer deze na watergeven niet meer blauw kleurt. Het filter gaat gemiddeld 3-6 maanden mee.

Verpotten van de Pokon Ficus Bonsai / Chinese Vijg 70 cm

Geef jouw plant ieder jaar een grotere pot zodat hij verder kan groeien. Je kunt je plant het beste in het voorjaar verpotten. Gebruik voor het verpotten Pokon Kamerplanten Potgrond en leg een drainagelaag onder in de pot aan van Pokon Hydrokorrels.

Huisdieren

Houd deze plant buiten het bereik van kinderen en huisdieren. De blaadjes van deze plant zijn namelijk giftig.

Specificaties

Standplaats
Lichte of halfschaduw plek, vermijd direct zonlicht
Voeding
5 Pokon Kamerplanten Voedingskegels per half jaar
Water
Iedere week 225ml water. Hoeveel water jouw plant nodig heeft is o.a. afhankelijk van de standplaats, de temperatuur in jouw huis en de luchtvochtigheid.
Verpotten
Ieder jaar
Huisdieren
Niet geschikt
Planttype
Groene kamerplant
Planthoogte
70 cm
Luchtzuiverend
Ja

Populaire Powerplanten

Dit vind je misschien ook interessant

Pokon app

Download nu de Pokon app om jouw Pokon Powerplant te registreren. Ook kun je gebruik maken van allerlei andere handige tools, zoals de potgrondcalculator en het watergeefalarm. Bekijk ook onze video's en zoek eenvoudig onze producten in de app. Super handig!

Je kunt de Pokon applicatie downloaden via de Apple Store en de Google Play Store.
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.