Pokon Euphorbia / Cowboycactus 90 cm

/products/product/masterData/media/medium[active="1"][type='1'][not(tags/tag/name= 'video')]
Pokon Euphorbia / Cowboycactus 90 cm
Pokon Euphorbia / Cowboycactus 90 cm
Pokon Euphorbia / Cowboycactus 90 cm
Adviesprijs vanaf:
€ 49,00

Moeite met het verzorgen van planten en laat jij zelfs een cactus dood gaan? Dan is deze Pokon Powerplant is echt wat voor jou. De Pokon Euphorbia, ook wel de Cowboycactus genoemd, geeft namelijk via de watermeter aan wanneer hij wel een slokje water lust. Hierdoor geef je hem nooit te weinig, maar ook zeker niet teveel water. Download je de Pokon app? Dan laat de plant je weten wanneer hij water, voeding én een nieuwe pot nodig heeft. Bestel deze plant vandaag nog bij Avri Bloem- en Tuincentrum of Bol.com.

Video

6 garanties van Pokon Powerplanten

  • Direct van de kweker gratis thuisbezorgd in Nederland.
  • Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €6,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft.
  • Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €3,19) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  • Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  • Duurzaam geteeld.
  • Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

Oppotservice

Geen geknoei met potgrond en direct een kant-en-klare plant in pot in huis. Je hoeft hem alleen nog maar een plekje te geven!

Verzorging

Standplaats van de Pokon Euphorbia / Cowboycactus 90 cm

De Euphorbia heeft weinig wensen qua standplaats. Zo doet deze plant het zowel goed op een plekje met veel als weinig zonlicht. Nog een lege plek op de vensterbank met veel direct zonlicht? Geen probleem voor deze plant!

Voeding voor de Pokon Euphorbia / Cowboycactus 90 cm

Wanneer je een Pokon Euphorbia hebt besteld, krijg je er Pokon Kamerplanten Voedingskegels bij. Hierdoor is de verzorging voor jouw nieuwe cactus, gelijk een stuk makkelijker. Stop de voedingskegels in de potgrond naast de plant en je plant is een half jaar lang voorzien van voldoende voeding.


Water geven aan de Pokon Euphorbia / Cowboycactus 90 cm

Deze Pokon Powerplant heeft maar weinig water nodig. Geef de plant daarom pas water zodra de grond droog aanvoelt. Dit is vaak ongeveer 1 x per 2 weken.

Kleurt de bijgeleverde Pokon Watermeter wit? Dan is het tijd om de plant water te geven. Zo geef jij je plant altijd genoeg water.

Let op: Het filter in de Pokon Watermeter is gemaakt van natuurlijke vezels, deze moet vervangen worden wanneer deze na watergeven niet meer blauw kleurt. Het filter gaat gemiddeld 3-6 maanden mee.

Verpotten van de Pokon Euphorbia / Cowboycactus 90 cm

Deze plant heeft weinig wensen en groeit langzaam. Je hoeft deze plant daarom pas om de 5 jaar te verpotten in nieuwe grond. Gebruik hiervoor Pokon Cactus Potgrond, deze is grond is perfect afgestemd op de wensen van deze plant. Op de bodem gebruik je Pokon Hydrokorrels als drainagelaag.

Huisdieren

Houd deze plant buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Specificaties

Standplaats
Licht, mag direct zonlicht
Voeding
2 Pokon Kamerplanten Voedingskegels per half jaar
Water
Ongeveer 1 x per 2 weken 150ml water. Hoeveel water jouw plant nodig heeft is o.a. afhankelijk van de standplaats, de temperatuur in jouw huis en de luchtvochtigheid.
Verpotten
Iedere 5 jaar
Huisdieren
Niet geschikt
Planttype
Groene kamerplant
Planthoogte
90 cm
Luchtzuiverend
Nee

Populaire Powerplanten

Dit vind je misschien ook interessant

Pokon app

Download nu de Pokon app om jouw Pokon Powerplant te registreren. Ook kun je gebruik maken van allerlei andere handige tools, zoals de potgrondcalculator en het watergeefalarm. Bekijk ook onze video's en zoek eenvoudig onze producten in de app. Super handig!

Je kunt de Pokon applicatie downloaden via de Apple Store en de Google Play Store.
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.