Pokon Drakenbloedboom Marginata incl. watermeter en voeding - ↕125 cm

/products/product/masterData/media/medium[active="1"][type='1'][not(tags/tag/name= 'video')]
Pokon Drakenbloedboom Marginata 125 cm
Pokon Drakenbloedboom Marginata 125 cm
Adviesprijs vanaf:
€ 39,00

Op zoek naar een stoere kamerplant? Deze Drakenbloedboom Marginata is uniek met zijn stam en spitse bladeren! Met de bijgeleverde Pokon accessoires: Verzorgingsapp, Watermeter en Kamerplanten Voedingskegels wordt de verzorging van deze powerplant appeltje eitje! Je koopt deze powerplant eenvoudig bij Avri Bloem- en Tuincentrum of Bol.com.

Video

6 garanties van Pokon Powerplanten

  • Direct van de kweker gratis thuisbezorgd in Nederland.
  • Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €9,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft.
  • Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €3,19) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  • Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  • Duurzaam geteeld.
  • Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

Oppotservice

Geen geknoei met potgrond en direct een kant-en-klare plant in pot in huis. Je hoeft hem alleen nog maar een plekje te geven!

Verzorging

Standplaats van de Pokon Drakenbloedboom Marginata incl. watermeter en voeding - ↕125 cm

De Drakenbloedboom Marginata heeft niet zoveel zonlicht nodig. Zo'n drie uur per dag is al voldoende. Zet deze kamerplant dus voor een raam op het noorden, of 3, 4 meter van een raam op het oosten/westen. Kijk uit voor het felle zonlicht bij een raam op het zuiden.

Voeding voor de Pokon Drakenbloedboom Marginata incl. watermeter en voeding - ↕125 cm

De Pokon Drakenbloedboom kan een steuntje in de rug gebruiken. Gebruik hiervoor de bijgeleverde Pokon Voedingskegels. Duw de Pokon Kamerplanten Voedingskegels in de potgrond naast de plant en jouw plant is 6 maanden van voeding voorzien.

Water geven aan de Pokon Drakenbloedboom Marginata incl. watermeter en voeding - ↕125 cm

Deze kamerplant heeft maar weinig water nodig. Je hoeft pas water te geven als de grond droog aanvoelt. Geen zin in vieze vingers? Op de bijgeleverde Pokon Watermeter lees je precies af wanneer het nodig is om jouw plant water te geven. Hij kleurt wit als het zover is. Zo kan het niet mis gaan!

Let op: Het filter in de Pokon Watermeter is gemaakt van natuurlijke vezels, deze moet vervangen worden wanneer deze na watergeven niet meer blauw kleurt. Het filter gaat gemiddeld 3-6 maanden mee.

Verpotten van de Pokon Drakenbloedboom Marginata incl. watermeter en voeding - ↕125 cm

Na 2 jaar is het tijd om jouw plant een grotere pot te geven met verse potgrond. Breng op de bodem eerst een laag hydrokorrels aan voor een goede waterhuishouding. Gebruik vervolgens Pokon Kamerplanten Potgrond. Deze grond is precies afgestemd op de behoeften van de Drakenbloedboom.

Huisdieren

Houd deze plant buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Het sap uit de stam en de bladeren van deze plant bevatten giftige stoffen.

Specificaties

Standplaats
Lichte of schaduw plek, voorkom direct zonlicht
Voeding
4 Pokon Kamerplanten Voedingskegels per half jaar
Water
Ongeveer iedere 9 dagen 125ml water. Hoeveel water jouw plant nodig heeft is o.a. afhankelijk van de standplaats, de temperatuur in jouw huis en de luchtvochtigheid.
Verpotten
Iedere 2 jaar
Huisdieren
Niet geschikt
Planttype
Groene kamerplant
Planthoogte
125 cm
Luchtzuiverend
Ja

Populaire Powerplanten

Dit vind je misschien ook interessant

Pokon app

Download nu de Pokon app om jouw Pokon Powerplant te registreren. Ook kun je gebruik maken van allerlei andere handige tools, zoals de potgrondcalculator en het watergeefalarm. Bekijk ook onze video's en zoek eenvoudig onze producten in de app. Super handig!

Je kunt de Pokon applicatie downloaden via de Apple Store en de Google Play Store.
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.