Pokon Drakenbloedboom Janet Lind 100 cm

/products/product/masterData/media/medium[active="1"][type='1'][not(tags/tag/name= 'video')]
Pokon Drakenbloedboom Janet Lind 100 cm
Pokon Drakenbloedboom Janet Lind 100 cm
Pokon Drakenbloedboom Janet Lind 100 cm
Adviesprijs vanaf:
€ 64,00

Deze Pokon Drakenbloedboom is voor iedereen die op zoek is naar een ruwe, oersterke plant die niet kapot te krijgen is. Deze Pokon Powerplant laat namelijk zelf weten wanneer hij jou nodig heeft. De verzorgingsapp en de bijgeleverde watermeter en voedingskegels maken de verzorging van jouw nieuwe groene huisgenoot een makkie. Koop de drakenbloedboom nu bij Avri Bloem- en Tuincentrum of Bol.com.

Video

6 garanties van Pokon Powerplanten

  • Direct van de kweker gratis thuisbezorgd in Nederland.
  • Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €6,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft.
  • Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €3,19) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  • Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  • Duurzaam geteeld.
  • Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

Oppotservice

Geen geknoei met potgrond en direct een kant-en-klare plant in pot in huis. Je hoeft hem alleen nog maar een plekje te geven!

Verzorging

Standplaats van de Pokon Drakenbloedboom Janet Lind 100 cm

Deze plant staat niet graag in het zonnetje, vermijd direct zonlicht. Een lichte plek of half schaduw vindt hij helemaal prima.

Voeding voor de Pokon Drakenbloedboom Janet Lind 100 cm

Het verzorgen van de Pokon Drakenbloedboom Janet Lind is niet moeilijk met de bijgeleverde Pokon Voedingskegels. Duw een aantal (zie verpakking) van deze kegels in de grond rondom jouw plant en je plant is het komende half jaar voorzien van precies de juiste hoeveelheid voeding. Ideaal!

Water geven aan de Pokon Drakenbloedboom Janet Lind 100 cm

De Drakenbloedboom Janet Lind heeft niet zoveel water nodig. Dit komt ongeveer neer op een klein beetje water (125ml) per 9 dagen.

Wanneer je jouw plant registreert in de app, ontvang je een berichtje van je plant als het zover is. Controleer ook altijd even de bijgeleverde Pokon Watermeter. Is de watermeter wit? Dan is het tijd om je plant van water te voorzien.

Let op: Het filter in de Pokon Watermeter is gemaakt van natuurlijke vezels, deze moet vervangen worden wanneer deze na watergeven niet meer blauw kleurt. Het filter gaat gemiddeld 3-6 maanden mee.

Verpotten van de Pokon Drakenbloedboom Janet Lind 100 cm

Twee jaar na aankoop is het tijd om de plant te verpotten. Kamerplanten staan niet in hun natuurlijke omgeving en hebben daarom behoefte aan een goede voedingsbodem. Kies daarom voor de Pokon Kamerplanten Potgrond. Deze potgrond is speciaal voor kamerplanten en bevat 60 dagen voeding. Breng op de bodem een laag aan met Pokon Hydrokorrels voor een goede drainage.

Huisdieren

Houd deze plant buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Specificaties

Standplaats
Licht/half schaduw, geen direct zonlicht
Voeding
6 Pokon Kamerplanten Voedingskegels per half jaar
Water
Ongeveer iedere 9 dagen 125ml water. Hoeveel water jouw plant nodig heeft is o.a. afhankelijk van de standplaats, de temperatuur in jouw huis en de luchtvochtigheid.
Verpotten
Iedere 2 jaar
Huisdieren
Niet geschikt
Planttype
Groene kamerplant
Planthoogte
100 cm
Luchtzuiverend
Ja

Populaire Powerplanten

Dit vind je misschien ook interessant

Pokon app

Download nu de Pokon app om jouw Pokon Powerplant te registreren. Ook kun je gebruik maken van allerlei andere handige tools, zoals de potgrondcalculator en het watergeefalarm. Bekijk ook onze video's en zoek eenvoudig onze producten in de app. Super handig!

Je kunt de Pokon applicatie downloaden via de Apple Store en de Google Play Store.
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.