Pokon Croton Mrs Iceton 100 cm

/products/product/masterData/media/medium[active="1"][type='1'][not(tags/tag/name= 'video')]
Pokon Croton Mrs Iceton 100 cm
Pokon Croton Mrs Iceton 100 cm
Pokon Croton Mrs Iceton 100 cm
Adviesprijs vanaf:
€ 67,00

De Pokon Croton Mrs Iceton is een Pokon Powerplant en daarom heel makkelijk te verzorgen. Bij iedere Pokon Powerplant ontvang je namelijk een verzorgingspakket bestaande uit o.a. voedingskegels en een watermeter. Registreer je jouw plant na aankoop in de app? Dan stuurt hij je een berichtje wanneer hij water, voeding of een nieuwe pot nodig heeft. Zo wordt het verzorgen van deze groene vriend appeltje eitje! Bestel de Croton Mrs Iceton direct via Avri Bloem- en Tuincentra of Bol.com.

Video

6 garanties van Pokon Powerplanten

  • Direct van de kweker gratis thuisbezorgd in Nederland.
  • Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €6,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft.
  • Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €3,19) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  • Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  • Duurzaam geteeld.
  • Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

Oppotservice

Geen geknoei met potgrond en direct een kant-en-klare plant in pot in huis. Je hoeft hem alleen nog maar een plekje te geven!

Verzorging

Standplaats van de Pokon Croton Mrs Iceton 100 cm

De Pokon Croton Mrs Iceton staat graag op een lichte plek en niet in een donker hoekje. Pas op voor direct zonlicht, vooral in de zomer. Kleurt er een blaadje bruin of verdroogd er een blaadje? Zet de plant dan iets verder van het raam af.

Voeding voor de Pokon Croton Mrs Iceton 100 cm

Met de bijgeleverde Pokon Kamerplanten Voedingskegels voorzie je jouw nieuwe aanwinst direct van 6 maanden voeding. Duw de kegels in de grond rondom jouw plant en de kegels geven precies de juiste hoeveelheid voeding af.

Water geven aan de Pokon Croton Mrs Iceton 100 cm

De Pokon Croton Mrs Iceton lust wel een slok! Voorkom dat de potgrond helemaal uitdroogt en geef per keer niet teveel water. Dat klinkt ingewikkeld, maar zodra de bijgeleverde Pokon Watermeter wit kleurt, is het tijd om je plant water te geven! Geef per keer ongeveer 200ml water.

Let op: Het filter in de Pokon Watermeter is gemaakt van natuurlijke vezels, deze moet vervangen worden wanneer deze na watergeven niet meer blauw kleurt. Het filter gaat gemiddeld 3-6 maanden mee.

Verpotten van de Pokon Croton Mrs Iceton 100 cm

Na 2 jaar is het zover om je plant te verhuizen naar een grotere pot. Kies hiervoor een pot die ongeveer 5 cm groter is in diameter, dan de vorige pot. Leg onderin de pot een laag met Pokon Hydrokorrels voor een goede afwatering. De Pokon Croton Mrs Iceton heeft namelijk een hekel aan ‘natte voeten’. Vul de pot verder aan met Pokon Kamerplanten Potgrond. Deze potgrond heet precies de juiste samenstelling voor kamerplanten.

Huisdieren

Houd deze plant buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Specificaties

Standplaats
Veel licht, pas in de zomer op voor de felle zon (zet dan de plant iets verder van het raam af)
Voeding
5 Pokon Kamerplanten Voedingskegels per half jaar
Water
Ongeveer iedere 5 dagen 200ml water. Hoeveel water jouw plant nodig heeft is o.a. afhankelijk van de standplaats, de temperatuur in jouw huis en de luchtvochtigheid.
Verpotten
Iedere 2 jaar
Huisdieren
Niet geschikt
Planttype
Groene kamerplant
Planthoogte
100 cm
Luchtzuiverend
Ja

Populaire Powerplanten

Dit vind je misschien ook interessant

Pokon app

Download nu de Pokon app om jouw Pokon Powerplant te registreren. Ook kun je gebruik maken van allerlei andere handige tools, zoals de potgrondcalculator en het watergeefalarm. Bekijk ook onze video's en zoek eenvoudig onze producten in de app. Super handig!

Je kunt de Pokon applicatie downloaden via de Apple Store en de Google Play Store.
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.