Pokon Bananenplant incl. watermeter en voeding - ↕80 cm

/products/product/masterData/media/medium[active="1"][type='1'][not(tags/tag/name= 'video')]
Pokon Bananenplant 80 cm
Pokon Bananenplant 80 cm
Adviesprijs vanaf:
€ 39,00

Niet op vakantie dit jaar? Met de Pokon Bananenplant haal je de tropen in huis. Moeilijk zo’n tropische plant? Nee hoor! Met de bijgeleverde Pokon Verzorgingstools: een watermeter en voedingskegels is de verzorging super makkelijk. Download je na aankoop de Pokon verzorgingsapp? Dan stuurt de Pokon Bananenplant jou een berichtje wanneer hij weer water, voeding of een nieuwe pot nodig heeft. Zo kan het niet mis gaan ;). Bestel deze tropische vriend vandaag nog via Avri Bloem- en Tuincentrum of Bol.com.

Video

6 garanties van Pokon Powerplanten

  • Direct van de kweker gratis thuisbezorgd in Nederland.
  • Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €9,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft.
  • Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €3,19) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  • Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  • Duurzaam geteeld.
  • Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

Oppotservice

Geen geknoei met potgrond en direct een kant-en-klare plant in pot in huis. Je hoeft hem alleen nog maar een plekje te geven!

Verzorging

Standplaats van de Pokon Bananenplant incl. watermeter en voeding - ↕80 cm

De Bananenplant staat graag op een lichte plek. Direct zonlicht is iets waar deze plant dol op is! Zet deze plant dus op de lichtste plek in jouw huis.

Voeding voor de Pokon Bananenplant incl. watermeter en voeding - ↕80 cm

De verzorging voor de Pokon Bananenplant is niet moeilijk. Geef de kamerplant direct zodra je hem uitpakt voeding. Dit kan met de bijgeleverde Pokon Kamerplanten Voedingskegels. Je stopt ze gemakkelijk in de grond van jouw plant en je hebt er een half jaar geen omkijken meer naar!

Water geven aan de Pokon Bananenplant incl. watermeter en voeding - ↕80 cm

De Bananenplant bestaat voor een heel groot deel uit water en heeft daarom ook een grote waterbehoefte. Geen stress! De Pokon Bananenplant laat jou weten wanneer het weer zover is. Op de bijgeleverde Pokon Watermeter kun je precies zien hoe vochtig de grond is. Kleurt de watermeter wit? Dan kan de plant wel een slok gebruiken. Afhankelijk van de standplaats komt dit neer op ongeveer om de 5 dagen 325ml water.

Let op: Het filter in de Pokon Watermeter is gemaakt van natuurlijke vezels, deze moet vervangen worden wanneer deze na watergeven niet meer blauw kleurt. Het filter gaat gemiddeld 3-6 maanden mee.

Verpotten van de Pokon Bananenplant incl. watermeter en voeding - ↕80 cm

Na ongeveer twee jaar heeft de Pokon Bananenplant behoefte aan een ruimere pot. Kies voor een pot die ongeveer 5 cm groter is dan de vorige pot. Verpot de plant altijd in het voorjaar en gebruik daarvoor de Pokon Palmen Potgrond in combinatie met een bodemlaag Pokon Hydrokorrels. Met de hydrokorrelslaag voorzie je de Bananenplant van een goede waterhuishouding en geef je de wortels houvast.

Huisdieren

De Pokon Bananenplant is niet giftig en veilig voor jouw huisdieren.

Specificaties

Standplaats
Veel zonlicht
Voeding
5 Pokon Kamerplanten Voedingskegels per half jaar
Water
Ongeveer iedere 5 dagen 325ml. Hoeveel water jouw plant nodig heeft is o.a. afhankelijk van de standplaats, de temperatuur in jouw huis en de luchtvochtigheid.
Verpotten
Iedere 2 jaar
Huisdieren
Geschikt
Planttype
Groene kamerplant
Planthoogte
80 cm
Luchtzuiverend
Ja

Populaire Powerplanten

Dit vind je misschien ook interessant

Pokon app

Download nu de Pokon app om jouw Pokon Powerplant te registreren. Ook kun je gebruik maken van allerlei andere handige tools, zoals de potgrondcalculator en het watergeefalarm. Bekijk ook onze video's en zoek eenvoudig onze producten in de app. Super handig!

Je kunt de Pokon applicatie downloaden via de Apple Store en de Google Play Store.
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.