Nieuws
14-07-15

Rosa ‘Babylon Eyes’

Er is een nieuwe, spectaculaire tuinroos: Rosa ‘Babylon Eyes’. Deze compacte, enkelbloemige struikroos kenmerkt zich door een rijke bloei én een opvallend ‘oog’ in een contrasterende kleur. De bloem kijkt je als het ware aan! De nieuwe roos is verkrijgbaar met rode, lichtroze, donkerroze of oranje bloemen en geschikt voor zowel tuin als balkon en terras in pot of bak. Door zijn compacte vorm is Babylon Eyes ook zeer geschikt voor hanging baskets.

Sterke roos

De sterke Babylon Eyes struikroos is zelfschonend. Dat betekent dat je geen uitgebloeide bloemen meer hoeft te plukken om de bloei te verlengen. Op eigen kracht verschijnen er tot ver in het najaar continue nieuwe bloemen. Babylon Eyes is ook aantrekkelijk voor vlinders en bijen. Doordat de bloem wijd open staat, kunnen ze eenvoudig nectar opzuigen.

Tips verzorging

- Gebruik rozengrond bij het planten van Babylon Eyes. De wortels kunnen zich optimaal verder ontwikkelen en dat resulteert in een extra gezonde en sterke plant.
- Plant Babylon Eyes in terracotta potten zodat ze voldoende kunnen ademen en overtollig (giet)water kan sneller verdampen.
- Rozenvoeding zorgt dat Babylon Eyes nog uitbundiger bloeit.

Rosa ‘Babylon Eyes’ is, ook in hanging basket, verkrijgbaar bij Rosarium Lottum (www.rosariumlottum.nl) en Rozenkwekerij/webshop De Wilde (www.dewilde.nl).

Maak een Account of log in om dit artikel te bewaren

 
Voeg toe aan favorieten
Deel dit met jouw netwerk!
Reacties (0)
Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je inloggen.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.