Nieuws
10-05-16

Nationale Tuinweek

De vereniging Groei & Bloei organiseert voor het derde jaar op rij de Nationale Tuinweek. Van 11 tot en met 19 juni 2016 gaan mensen tuinieren met bloemen en planten. Thema is dit keer ‘Nederland in bloei’ en tijdens de tuinweek organiseert de vereniging diverse ‘groene’ activiteiten op landelijk, regionaal en lokaal niveau: van praktische adviezen tijdens workshops tot informatieve excursies en van inspirerende lezingen tot diverse (moes)tuinacties. Het merendeel van de activiteiten is gratis, voor sommige wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Tegel eruit, plant erin

Met de actie ‘Tegel eruit, plant erin’ wil tuinvereniging Groei & Bloei een bijdrage leveren aan een groenere leefomgeving en de biodiversiteit in Nederland verbeteren. Kortom, Nederland in bloei! Samen met Intratuin organiseert Groei & Bloei een landelijke inwisselactie: wie op zaterdag 11 juni (tussen 10.00 en 15.00 uur) een tegel uit eigen tuin inlevert ontvangt twee gratis bij- en vlindervriendelijke planten.

Kijk voor meer informatie op www.groei.nl/tuinweek.

Maak een Account of log in om dit artikel te bewaren

 
Voeg toe aan favorieten
Deel dit met jouw netwerk!
Reacties (0)
Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je inloggen.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.