Nieuws
17 mrt. 2016

150 dagen bloei

De nieuwe kamerhortensia’s van Magical toveren met kleur. Ze bloeien maar liefst vijf maanden èn veranderen van kleur. Je raakt er dus nooit op uitgekeken.

Toverbloemen
De nieuwe, compacte en rijkbloeiende hortensia voor in huis is verkrijgbaar in twee varianten: Magical Revolution en Magical Amethyst. Ze zijn er allebei in de startkleuren roze en blauw. Zet de kamerplanten op een plek met veel daglicht, maar niet in de felle zon. Door invloed van daglicht veranderen de hortensia’s langzaam van kleur. De bloemen van de Magical Revolution verkleuren naar donkerrood. De Magical Amethyst verandert uiteindelijk naar diepgroene bloemen.

150 dagen bloei
De Magical kamerhortensia’s zijn ijzersterk en bloeien extreem lang door. Wie de plant goed verzorgt, heeft er zeker 150 dagen plezier van. De verzorging is eenvoudig: Houd de grond steeds vochtig en geef tijdens de bloeiperiode eens per maand een beetje plantenvoeding voor hortensia’s.

Magical kamerhortensia’s zijn in verschillende formaten vanaf eind maart verkrijgbaar bij tuincentrum en bloemist (vanaf € 6,95). Kijk voor meer informatie op www.magicalcoloursyourhome.com

Tips
externalId=pokon-detail-news-1.2.1.1.1&filter[active]=1&filter[type]=Tips&filter[category]=/

Pokon Powerplanten

Planten die appen, als ze verzorging nodig hebben
Producten
externalId=pokon-detail-news-1.2.4.1.2&filter[active]=1&filter[not brand.name]=plantago.nl&filter[category]=/