Inspiratie
27-03-20

Spelletjes voor op het gazon

Hebben jullie vorig weekend ook zo genoten van de voorjaarszon? Stiekem hoop je dat iedere dag voortaan zo zonnig is en dat je op het gras continu leuke spelletjes kan spelen. Hierbij 3x een leuk spelletje voor op je gazon:

Ringen gooien op je gazon

Misschien ken je het alleen van Koningsdag, maar ringen gooien kun je ook prima in je achtertuin doen. Er zijn ook vele varianten, zoals Flamingo Ring Toss of ringen gooien met flessen. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Boter kaas en eieren

Wie kent het niet? Dit oersimpele maar grappige spelletje leent zich uitstekend als leuke game voor op je gazon. Ben je een beetje creatief? Dan kun je zelf je o’tjes en x’jes maken!

Scrabble/Wordfeud in het gras

Het bordspel Scrabble en de razend populaire app Wordfeud kunnen prima buiten in het zonnetje gespeeld worden. Lekker luieren op het gras en ondertussen een goed woord bedenken waarmee je jouw tegenstanders verslaat.

Al dat gespeel op het gazon kan wat kale plekken achterlaten. Gelukkig kun je dit eenvoudig herstellen met Pokon Gazon Herstel.

Maak een Account of log in om dit artikel te bewaren

 
Voeg toe aan favorieten
Deel dit met jouw netwerk!
Reacties (0)
Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je inloggen.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.