Inspiratie
02-03-17

3x leuke paden

Wil je eens wat anders met je groene grasmat? Maak dan een mooi pad door je gazon. Er zijn ontzettend veel opties. Zowel in vorm als in materiaal. Ben je van plan om een gazon aan te leggen? Dan is het makkelijk om direct het pad neer te leggen, voordat je de graszaden gaat zaaien.

Paden van hout

Je kunt grote plakken hout gebruiken als pad. Maar je kunt ook kleinere ronde pakken hout dicht tegen elkaar aanleggen. Impregneer het hout zodat het minder snel beschadigd. Gezien de hoeveelheid hout is dit waarschijnlijk wel een kostbare optie.

Strakke paden

In iedere tuin staat wel een strak pad. Zowel in een romantische als en moderne tuin met gazon, past een pad met strakke tegels. De grootte en kleur kun je het beste bepalen aan de hand van het oppervlakte van het gazon en de overige beplanting in je tuin.

Organisch stenen pad

Wil je het geheel zo natuurlijk mogelijk over laten komen met steen? Kies dan voor een stenen pad met organische vormen. Je legt ze op zo’n manier neer dat het lijkt alsof de stenen willekeurig op zijn plek terecht zijn gekomen.

Maak een Account of log in om dit artikel te bewaren

 
Voeg toe aan favorieten
Deel dit met jouw netwerk!
Reacties (2)
Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je inloggen.

Astrid Wolf | 07-05-17

mijnpokon_wit_groen
is het mogelijk foto's te plaatsen van de twee onderste opties? Groeten, Astrid

Pokon _admin | 08-05-17

mijnpokon_wit_groen
Hoi Astrid. Ik denk dat je dit berichtje in de Pokon app hebt bekeken, als je in je browser naar https://www.pokon.nl/inspiratie/leuke-paden-gazon/ gaat, dan zie je de foto's wel. Op dit moment hebben we een bug in de app, waardoor je geen foto's ziet. Wordt zo snel mogelijk opgelost!
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.