Inspiratie
2 mrt. 2017

3x leuke paden

Wil je eens wat anders met je groene grasmat? Maak dan een mooi pad door je gazon. Er zijn ontzettend veel opties. Zowel in vorm als in materiaal. Ben je van plan om een gazon aan te leggen? Dan is het makkelijk om direct het pad neer te leggen, voordat je de graszaden gaat zaaien.

Paden van hout

Je kunt grote plakken hout gebruiken als pad. Maar je kunt ook kleinere ronde pakken hout dicht tegen elkaar aanleggen. Impregneer het hout zodat het minder snel beschadigd. Gezien de hoeveelheid hout is dit waarschijnlijk wel een kostbare optie.

Strakke paden

In iedere tuin staat wel een strak pad. Zowel in een romantische als en moderne tuin met gazon, past een pad met strakke tegels. De grootte en kleur kun je het beste bepalen aan de hand van het oppervlakte van het gazon en de overige beplanting in je tuin.

Organisch stenen pad

Wil je het geheel zo natuurlijk mogelijk over laten komen met steen? Kies dan voor een stenen pad met organische vormen. Je legt ze op zo’n manier neer dat het lijkt alsof de stenen willekeurig op zijn plek terecht zijn gekomen.

Tips
externalId=pokon-detail-news-1.2.1.1.1&filter[active]=1&filter[type]=Tips&filter[category]=/Gazon

Pokon Powerplanten

Planten die appen, als ze verzorging nodig hebben
Producten
externalId=pokon-detail-news-1.2.4.1.2&filter[active]=1&filter[not brand.name]=plantago.nl&filter[category]=/Gazon