Nieuws
margriet winterfair
7 nov. 2017

Win 2 kaarten voor de Margriet Winter Fair

Margriet Winter Fair is een gezellig winterfeest! Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar voor de zeventiende keer wordt gehouden. Ga lekker op stap met een vriendin, je zus of moeder! Je kunt 2 kaarten winnen.

Wanneer is Margriet Winter Fair 2017?

Margriet Winter Fair 2017 vindt plaats van vrijdag 17 t/m donderdag 23 november in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. De reguliere openingstijden van de Fair zijn van 10.00 t/m 18.00 uur. Bekijk de video en je ziet hoe gezellig het vorig jaar was!

Waar kan ik me inschrijven voor de workshops?

Ook dit jaar zijn er weer veel workshops tijdens Margriet Winter Fair. Voor de meeste workshops is inschrijven vereist. Dat wil zeggen dat je je op de dag zelf kunt inschrijven bij de inschrijfbalie. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Per persoon kun je je voor één workshop inschrijven. Vol is vol! Bekijk hier het overzicht van de workshops.

Green your day – Creatief met groen

Doe creatief met groen en volg de workshop van Romeo Sommers. Samen maak je een mooie creatie voor buiten of in huis. Uiteraard met de nodige Pokon producten! Romeo geeft 3 workshops per dag (startijden: 10.45; 14:15; 16:15). Je moet je hiervoor aanmelden. Doe dit direct als je de Margriet Winter Fair binnenkomt.

Win 2 toegangskaarten Margriet Winter Fair

Schrijf je tussen 8 en 12 november in voor de Pokon nieuwsbrief (onderaan de pagina) en je maakt direct kans op 2 gratis vrijkaarten! Je krijgt op 13 november automatisch bericht via de mail.

De gelukkige winnaar is Nelly van Tilburg. Veel plezier op de Fair!

Tips
externalId=pokon-detail-news-1.2.1.1.1&filter[active]=1&filter[type]=Tips

Pokon Powerplanten

Planten die appen, als ze verzorging nodig hebben
Producten
externalId=pokon-detail-news-1.2.4.1.2&filter[active]=1&filter[not brand.name]=plantago.nl