Inspiratie
28 okt. 2016

Haal de herfst in huis

Het is deze maand goed te zien dat de natuur zich klaar maakt voor de winter. Bomen laten schitterende kleuren zien en de bladeren vallen langzaam maar zeker van de bomen. Ook in de supermarkt is de verandering naar de winter goed te zien. Er is een overvloed aan pepernoten en heerlijke seizoensgroenten liggen weer in de schappen. Je kunt dit mooie seizoen nog meer in huis halen door middel van prachtige kamerplanten in herfstkleuren.

Skimmia

De Skimmia is een prachtig pronkstuk voor in je huis. De kleur van het blad is groen met mooie rode steeltjes. De vrouwelijke variant van de Skimmia krijgt na de bloei besjes, die opvallend zijn door hun mooie rode kleur. Prachtig als tafeldecoratie of in een krans!

Orchidee

De Orchidee is een van de meest bekende kamerplanten in Nederland. De plant staat bekend om zijn aparte bloemen en variatie in kleuren. Denk eens aan de prachtige kleuren rood of paars. Zet de plant mooi in de vensterbank of op tafel neer. Om de bloei te stimuleren kun je jouw orchidee 1 keer in de 2 weken voeden en regelmatig (lauw) water geven. Zo kun je lang genieten van je Orchidee!

 

Lees ook over mooie herfstplanten voor in je tuin.
 

Tips
externalId=pokon-detail-news-1.2.1.1.1&filter[active]=1&filter[type]=Tips&filter[category]=/Kamerplanten
Pokon Powerplanten
Planten die appen, als ze verzorging nodig hebben
Producten
externalId=pokon-detail-news-1.2.4.1.2&filter[active]=1&filter[not brand.name]=plantago.nl&filter[category]=/Kamerplanten