Inspiratiemoestuin
02-02-19

Pokon Moestuin Magazine

Soms is aan iets nieuws beginnen ingewikkeld. Het starten met moestuinieren kun je klein beginnen en daardoor is het ook zo leuk: je kunt precies laten groeien wat jij leuk en lekker vindt. Om je op weg te helpen hebben we dit jaar een nieuw Pokon Moestuin Magazine gemaakt. Alle basisonderwerpen komen voorbij, zodat het moestuinieren zeker gaat lukken! Klik hier om het magazine te downloaden.

Met onder andere:

  • Een moestuinplan van onze moestuinexpert Diana, waarmee je direct een geweldig plan hebt liggen voor dit moestuinseizoen. In haar blog Minimoestuin in een bak gaat ze dieper in op de gewassen die in het plan staan vermeld.
  • Maar liefst 2 puzzelpagina's! Lukt het jou om de rebus en de woordzoeker op te lossen?
  • Hoe maak je je eigen tomatensaus voor de spaghetti of pizza?
  • Verzorgingstips: hoe moet je beginnen en hoe houd je je moestuinplanten in leven? Verzorg ze goed, met grond en voeding, dan heb je straks een beter resultaat!
  • "Kun je bloemen eten?". Een leuk receptidee met bloemen die je kunt eten.
  • "Aardbeien snacken kan overal!": handige tips voor het laten groeien van aardbeien.

Enthousiast? Misschien is dit ook iets voor jou..

Lijkt het je waanzinnig om te starten moet moestuinieren? Bij aankoop van 7 zakken Pokon Mix voor je Moestuinbak 45L krijg je Het Moestuinboek van Floor Korte gratis. Meer informatie over deze actie? Klik hier.

Maak een Account of log in om dit artikel te bewaren

 
Voeg toe aan favorieten
Deel dit met jouw netwerk!
Reacties (0)
Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je inloggen.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.