Nieuws
4 feb. 2016

Wie is jouw date tijdens TuinIdee 2016?

Van 25 tot en met 28 februari vindt TuinIdee 2016 plaats in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Wie zou jij mee willen nemen als je date? Met wie ga jij gezellig samen struinen tussen de voorbeeldtuinen en exposities? Onder de reacties worden 5x 2 kaartjes verloot. Reageren kan tot en met 14 februari.

Met ruim veertig voorbeeldtuinen, 250 exposanten, presentaties, demonstraties en exposities is TuinIdee 2016 ‘the place to be’ voor zowel mensen zonder groene vingers als doorgewinterde tuinliefhebbers. De 23e editie van het grootste tuinevent van Nederland kent twee uitbreidingen: TuinIdee Culinair en TuinIdee Exclusief.

Nieuw: TuinIdee Culinair

Altijd al willen weten hoe eetbare bloemen smaken? Laat je verrassen op TuinIdee Culinair: van zaaien, oogsten, bereiden tot tafelen. Je vindt er smaakvolle sier- en moestuinen, buitenkeukens en gedekte tuintafels om direct aan te schuiven... Elke dag zijn er demonstraties en proeverijen van biologische streekproducten.

Nieuw: Kamer van verwondering

Laat je op TuinIdee 2016 verrassen in de ‘Kamer van verwondering’. Deze expositie toont een unieke collectie van tuinproducten en zeldzame tuinplanten.

Kijk voor meer informatie op www.tuinidee.nl.

Reacties:

/news/newsItem/comments
Bianca Snoeren
12-05-2022
Met Jeroen, mijn man. Kijken voor nieuwe ideeën in de tuin. Daar zijn we altijd wel voor in. We zijn echte tuinliefhebbers.
Tips
externalId=pokon-detail-news-1.2.1.1.1&filter[active]=1&filter[type]=Tips

Pokon Powerplanten

Planten die appen, als ze verzorging nodig hebben
Producten
externalId=pokon-detail-news-1.2.4.1.2&filter[active]=1&filter[not brand.name]=plantago.nl