Tipsrainaway wateroverlast voorkomen
24-10-16

Wateroverlast voorkomen

Het is niet zo gek als je last hebt van veel regenwater in je tuin, want Nederland is een land met gemiddeld 240 dagen neerslag per jaar. Regenwater is goed voor je planten en tuin, maar te veel water kan een negatief effect hebben op je planten en bodem. Tevens kunnen je tuintegels verzakken door te veel regenwater en ontstaan er plassen op je terras. Gelukkig zijn er manieren om dit te voorkomen. Zo kun je cacaodoppen strooien om plasvorming tegen te gaan, maar je kunt ook speciale tegels neerleggen.


RainAway is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in mooie design tegels die de cyclus van het regenwater bevorderen. Deze tegels zorgen ervoor dat het regenwater op een leuke, mooie en speelse manier zichtbaar wordt gemaakt. Tevens zorgen de tegels ervoor dat regenwater weer gelijkmatig in de grond terecht komt, zonder deze te overspoelen. Op deze manier heb je nooit meer last van teveel water!


Meer weten over RainAway? Klik hier.

Maak een Account of log in om dit artikel te bewaren

 
Voeg toe aan favorieten
Deel dit met jouw netwerk!
Reacties (0)
Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je inloggen.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.