Tips
02-04-16

Heb je je gazon al bemest?

Het is tijd om je gazon te verzorgen! Dat betekent lekker de tuin in en aan de slag. Wil je in 1x keer klaar zijn? In Gazonmest met Kalk zit een unieke, gecombineerde korrel verrijkt met kalk. Apart kalk strooien is dus niet meer nodig! Bovendien werkt het indirect tegen mos. Per 10m2 heb je voldoende aan 1 kilogram.

Gebruiksaanwijzing:

1.Maai het gazon.
2.Meet de juiste hoeveelheid voeding af.
3.Strooi de korrels gelijkmatig over het gazon. Voor een gelijkmatige verspreiding kun je een speciale meststof strooier gebruiken.
4.Als het binnen 24 uur na toepassing niet regent: het gazon besproeien.

Succes!

Maak een Account of log in om dit artikel te bewaren

 
Voeg toe aan favorieten
Deel dit met jouw netwerk!
Reacties (2)
Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je inloggen.

Erik Feenstra

mijnpokon_wit_groen
Heb het 2 weken geleden gedaan, nog steeds wel mos ondanks verticuteren. Is het zinvol nogmaals te bemesten of is kalk alleen beter?

Emiel Koops

mijnpokon_wit_groen
Beste Erik, Als je nog steeds veel mos hebt zou ik je adviseren om een mosbestrijder te strooien. Bij de meeste tuincentra is de Mos Weg wel te vinden. Daarna doorzaaien en een paar keer ( zomer, najaar) per jaar bemesten. Zeker de najaarsbemesting is belangrijk als je mos in het voorjaar wilt voorkomen.
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.