Nieuws
1 feb. 2022

Nieuw: Pokon Gazon Revolutie

Het leek je zo leuk. Een gazon. Maar nu kijk je naar buiten en zie je een rommelig grasveldje liggen dat jouw aandacht nodig heeft. Het is genoeg zo. Je gaat aan de slag! Jij wil voor altijd een vol, sterk, gezond en groen gazon waar je van kunt genieten. Zonder dat het alle tijd opslokt. Het kan! Met Pokon Gazon Revolutie.

Je slechte gazon ook zo zat?

Je droomde over een mooi groen grasveld waar je een balletje trapt, barbecuet of geniet van de zon. De realiteit komt niet in de buurt van jouw gazondroom. Je gazon heeft continu last van kale plekken, mos en metershoge onkruidsprieten. Ieder seizoen moet je aan de slag met verticuteren, bemesten, gaten herstellen of de gazonbodem verbeteren. Maar vanaf nu gaan we het anders aanpakken.

Nieuw: Pokon Gazon Revolutie

 

Nieuw in de Pokon gazonselectie is Pokon Gazon Revolutie. Een alles-in-1 product voor een super groen gazon dat je gras 50% dikker maakt na 35 dagen. Het bevat:

  • Graszaden;
  • meststoffen;
  • en een bodemverbeteraar

Door deze slimme combinatie heb je het hele jaar geen andere producten nodig. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Dit nieuwe product helpt onkruid, mos en kale plekken te voorkomen. Bovendien is het geschikt voor alle type gazons. En het allerbelangrijkste: Pokon Gazon Revolutie is 100% natuurlijk en veilig voor omgeving, kinderen en dieren.

Je gazon van links naar rechts: Dag 0-7-10-14-21-30

Ga aan de slag!

Om te starten met Pokon Gazon Revolutie gaan we eerst de basis op orde maken. Ga voor meer informatie naar de pagina van Pokon Gazon Revolutie en check hoe je jouw gazon binnen een maand piekfijn in orde hebt.

Tips
externalId=pokon-detail-news-1.2.1.1.1&filter[active]=1&filter[type]=Tips

Pokon Powerplanten

Planten die appen, als ze verzorging nodig hebben
Producten
externalId=pokon-detail-news-1.2.4.1.2&filter[active]=1&filter[not brand.name]=plantago.nl