Nieuws
3 mei 2016

Nieuw: Pokon Dorstlesser

Misschien durf je het niet toe te geven.. maar iedereen vergeet wel eens zijn plant(en) water te geven. Om je te helpen herinneren, hebben we in onze app de Pokon Dorstlesser verwerkt. Je kunt zelf instellen wanneer en hoe vaak je een berichtje van de Dorstlesser wilt ontvangen. Je vindt de Dorstlosser onder je profiel.

Veel watergeefplezier tijdens deze heerlijk zonnige dagen!

Reacties:

/news/newsItem/comments
Layla Hamzaoui
12-05-2022
Beste team, Ik heb mijn gazon laten verticuteren en daarna de kale plekken gezaaid en 2 weken daarna Pokon onkruid gebruik. Pas daarna heb ik gezien dat ik dat pokon onkruid niet op gazon die jonger dan 1 jaar bestrooien moet. Wat nu, zal mijn gazon dood zijn of is er een hoop?
Layla Hamzaoui
12-05-2022
merci
M. Magito
12-05-2022
En waar kan ik doe dorstlesser dan vinden?
Pokon _admin
12-05-2022
@Layla Jong gras is kwetsbaar en kan om die reden makkelijk schade ondervinden van meststoffen en ook van Pokon Onkruid Weg!. De kans op beschadiging is groot en ik adviseer je dan ook om een aantal dagen achter elkaar flink te sproeien. Hopelijk valt het mee!
Pokon _admin
12-05-2022
@M. Magito De Pokon Dorstlesser vind je in de Pokon app onder Profiel. Je kunt deze downloaden via de Google Playstore of itunes store. Helemaal gratis en je kunt inloggen met je Mijn Pokon gegevens. Succes!
Tips
externalId=pokon-detail-news-1.2.1.1.1&filter[active]=1&filter[type]=Tips

Pokon Powerplanten

Planten die appen, als ze verzorging nodig hebben
Producten
externalId=pokon-detail-news-1.2.4.1.2&filter[active]=1&filter[not brand.name]=plantago.nl