Beleef de winter!

Het meest knusse seizoen van het jaar is gestart: de winter is aangebroken! Een seizoen waarin we wat meer binnen zijn dan buiten. Het ideale seizoen om je huis gezellig te maken met mooie kamerplanten, zoals de prachtige Monstera, grote of kleine cactussen of de kleurrijke, tropische Strelitzia. In de winter zijn de meeste kamerplanten in ruststand, waardoor je in deze maanden niet al te druk bent met de verzorging van je planten.

Zorg er niet alleen voor dat het binnen gezellig is, maar maak ook je tuin winterklaar. Bescherm je tuinplanten tegen de vrieskou, zodat ze de koude winter overleven. Heb je een gazon en heeft het gevroren of gesneeuwd? Probeer zo min mogelijk op het gazon te lopen, om zo te voorkomen dat de grassprieten breken.

Ook in de winter helpt Pokon je bij de verzorging van jouw planten, moestuin of gazon. Van een goede start met de juiste potgrond, naar de verzorging (water geven, voeding) van jouw groene vrienden én het oplossen van problemen. Dit jaar introduceerden wij namelijk een nieuw assortiment dat jou helpt bij problemen in de tuin. Ontdek hier alle informatie rondom de Pokon probleemoplossers.

We helpen je graag bij alle tuinklussen. Je leest op onze website veel informatie en inspiratie over alles wat met groen te maken heeft. Ook geven we wekelijks tips en inspiratie via Facebook en Instagram. Kijk ook eens even op ons nieuwe YouTube-kanaal! Iedere 2 weken op dinsdag zetten we een nieuwe video online.

Je kunt ook altijd een kijkje nemen op onze tuinkalender!

mijnpokon_wit

Maak een Mijn Pokon account aan

Ontvang tips op basis van jouw interesses
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte

Leuke tuintips, inspiratie en nieuwtjes als eerste in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief specials.