Inspiratie
17 mrt. 2017

4 hippe kamerplanten

Wij vertellen je wat de leukste en hipste kamerplanten van dit moment zijn en hoe je ze makkelijk kunt verzorgen. Ben je er klaar voor? Hier komen ze:

Nr. 1 Bananenplant

Wil je een exotische vibe in je huiskamer? Kies dan de nummer 1 van dit moment: de bananenplant. Worden de bladeren minder mooi, dan komt dit waarschijnlijk doordat je te weinig water geeft. Geef tijdens het water geven direct Pokon Groene Planten Voeding. Eens per week is dit voldoende.


Nr 2. Pannenkoekplant

De ronde planten bladeren doen je denken aan.. pannenkoeken! Deze kamerplant is dit jaar ongekend populair geworden via Instagram. Eén keer in de maand wat plantenvoeding bij het gietwater toevoegen en je Pilea Peperomiodes is helemaal tevreden.


Nr. 3 Hertshoorn

Met zijn mooie groen-blauw-grijze blad, herken je de hertshoorn uit duizenden. Hij is familie van de varen en heeft wel een beetje extra aandacht nodig. Houd in de gaten of de kluit vochtig blijft, maar niet te nat. Geef tussen april en september iedere maand een beetje voeding speciaal voor kamerplanten.

Tip: stof de bladeren niet af, de viltlaag op de bladeren is belangrijk voor het afweersysteem van de hertshoorn.


Nr. 4 Monstera

Monsterlijk ziet hij er niet uit, maar juist heel mooi, deze Monstera Deliciosa. Hij staat geweldig in ieder interieur en geeft direct dat botanische gevoel in huis. Je houdt de bladeren mooi groen met Pokon Groene Planten Voeding.


Tips
externalId=pokon-detail-news-1.2.1.1.1&filter[active]=1&filter[type]=Tips&filter[category]=/Kamerplanten

Pokon Powerplanten

Planten die appen, als ze verzorging nodig hebben
Producten
externalId=pokon-detail-news-1.2.4.1.2&filter[active]=1&filter[not brand.name]=plantago.nl&filter[category]=/Kamerplanten